• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μία μόνο επιλογή για τον Lorenzo!
Η νίκη μονόδρομος για τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή
Νέα 26/10/2013 - 22:44

Με την τέταρτη φετινή του pole position, ο Jorge Lorenzo έβαλε τις βάσεις για μια δυνατή εμφάνιση στον αυριανό αγώνα, καθώς παλεύει να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και να υπερασπιστεί με επιτυχία τον περσινό του Τίτλο. Βέβαια τα πράγματα δεν εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την απόδοση του Ισπανού, καθώς ακόμα και με δυο νίκες είναι πολύ πιθανό να χάσει το Πρωτάθλημα από τον Marc Marquez.

 

Πάντως στις σημερινές βρεγμένες κατατακτήριες ο Jorge ήταν πανίσχυρος και άφησε πίσω του, στη δεύτερη θέση, τον rookie της Repsol Honda για 0.65δ! "Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα τη δεύτερή μου συνεχόμενη pole position, μετά το Phillip Island", ξεκίνησε να λέει ο Lorenzo, ο οποίος είναι 18 βαθμούς πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο στη βαθμολογία.

 

"Ήταν δύσκολο, διότι την τελευταία φορά που οδήγησα στο βρεγμένο ήταν στο Assen κι έτσι δεν έχω και τις καλύτερες των αναμνήσεων! Στην αρχή ήμουν πολύ προσεκτικός και φοβόμουν λίγο. Στη συνέχεια όμως ένιωθα πραγματικά καλά στο βρεγμένο, στα φρένα, στην επιτάχυνση, παντού! Πίεσα στο 100% κι έκανα αυτό το γρήγορο γύρο. Δεν έχει σημασία αν ο αγώνας είναι στο βρεγμένο ή στο στεγνό αύριο, δεν είναι δικό μου πρόβλημα να το σκέφτομαι και θ' αγωνιστώ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα ήταν καλύτερα βέβαια για το Πρωτάθλημα, να γίνει ο αγώνας στο βρεγμένο! Πλέον, μετά την Αυστραλία, έχουμε μια νέα ευκαιρία. Σήμερα στο βρεγμένο ένιωθα τέλεια και μένει να δούμε τι αίσθηση θα έχουμε αύριο, αν έχουμε στεγνή πίστα. Είμαι έτοιμος να πιέσω στο όριο και να προσπαθήσω να κερδίσω τον αγώνα".

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι όλοι οι οδηγοί θα έχουν ελάχιστο χρόνο για να ρυθμίσουν τις μοτοσυκλέτες τους στο στεγνό - όπου και είναι το πλέον πιθανό να διεξαχθεί ο αγώνας - με αποτέλεσμα μεγάλο βάρος να πέφτει στους ώμους των μηχανικών. Σ΄ αυτό τον παράγοντα μπορεί να ελπίζει για κάτι καλό αύριο ο Lorenzo, υπό τις οδηγίες του αρχιμηχανικού του Ramon Forcada που έχει αποδειχτεί - ειδικά φέτος - ότι είναι το μυστικό όπλο του Ισπανού!

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Μπορούσα και την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πιο πολλά ρίσκα απ' ότι συνήθως

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα