• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Μπορούσα και την pole!
"Αύριο θα προτιμούσα τον αγώνα στο βρεγμένο!"
Νέα 26/10/2013 - 23:30

Την καλύτερή του εμφάνιση σε κατατακτήριες δοκιμές φέτος, έκανε ο αναβάτης της Ducati, Nicky Hayden, ο οποίος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση και φυσικά στην πρώτη γραμμή του αυριανού grid.

 

Ο Αμερικανός κρατούσε για λίγο και την πρώτη θέση, ωστόσο δεν βρήκε "απάντηση" στο τέλος, στον εκπληκτικό ρυθμό του Jorge Lorenzo αλλά και στο χρόνο του Marc Marquez. Πάντως ο ίδιος δήλωσε ότι μπορούσε να χτυπήσει και την pole position σήμερα!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη σειρά, αλλά για να πω την αλήθεια είμαι λίγο πικραμένος διότι υπήρχαν στιγμές που ήμουν πάρα πολύ γρήγορος και πίστευα ότι μπορούσα να πάρω και την pole!" δήλωσε ο Nicky. "Καθώς όμως η πίστα στέγνωνε δεν κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου. Ωστόσο το γεγονός ότι θα ξεκινήσω από την πρώτη σειρά είναι πολύ ωραίο".

 

"Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε και να το εκμεταλλευτούμε πλήρως αυτό, κάνοντας μια δυνατή εκκίνηση. Ευχαριστώ τους μηχανικούς μου. Είμαι κι εγώ χαρούμενος που επιτέλους βγήκαμε στην πίστα. Το ευχαριστήθηκαν και οι Ιάπωνες οπαδοί. Αλλά αύριο είναι αυτό που πραγματικά μετράει", πρόσθεσε. " Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θα πω ψέματα, θα προτιμούσα να αγωνιστούμε στο βρεγμένο αύριο. Τα μικρά προβλήματα της μοτοσυκλέτας μας στο στεγνό - στις στροφές, οι σούζες ή το chattering - εξαφανίζονται στο βρεγμένο. Αλλά και στο στεγνό, ξεκινώντας κοντά στους πρώτους, έχουμε τη δυνατότητα για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Θα το παλέψουμε για όσο περισσότερο μπορούμε!"

 

Θυμίζουμε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα των Ducati φέτος, ήταν στο βρεγμένο Le Mans, όταν ο Dovizioso ήταν τέταρτος και αμέσως πιο πίσω του ο Nicky Hayden.

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto3: Θρίαμβος Alex Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Μία μόνο επιλογή για τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα