• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πιο πολλά ρίσκα απ' ότι συνήθως
Πρόβλημα με τα ελαστικά και 4η θέση για τον Pedrosa
Νέα 26/10/2013 - 21:51

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και rookie της χρονιάς, Marc Marquez, αφήνει πίσω του το καταστρεπτικό Σ/Κ στην Αυστραλία και με μια καλή εμφάνιση στις σημερινές κατατακτήριες, πήρε τη δεύτερη θέση ξεκινώντας από την πρώτη σειρά ενός αγώνα για ενδέκατη συνεχόμενη φορά.

 

Ο Marquez ήταν σταθερός στο ρυθμό του με μοναδικές "παραφωνίες" κάποια λαθάκια στην πρώτη στροφή, όταν και μερικές φορές βγήκε εκτός. Ο ταχύτερος γύρος του στο 1:54.129 ήταν σχεδόν εφτά δέκατα από το χρόνο του Lorenzo, ωστόσο ο ίδιος δείχνει βέβαιος ότι θα καταφέρει να κοντράρει με επιτυχία τον μεγάλο του αντίπαλο.

 

"Τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα σήμερα", παραδέχτηκε ο 20χρονος. "Ήταν η πρώτη μου φορά στο Motegi με μοτοσυκλέτα MotoGP και οι πρώτες μου κατατακτήριες στο βρεγμένο κι έτσι πήρα περισσότερο ρίσκα απ' ότι συνήθως. Πάντως κάναμε πολύ καλή δουλειά, διότι στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από την πρώτη σειρά και το καταφέραμε".

 

"Αύριο ελπίζουμε ο αγώνας να γίνει στο στεγνό. Δεν θα είναι εύκολο, διότι δεν είχαμε το χρόνο να βρούμε το κατάλληλο set-up, ωστόσο το ίδιο ισχύει για όλους", πρόσθεσε και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό από την πλευρά μας. Σίγουρα ο Jorge θα πιέσει στον αγώνα, αλλά θα προσπαθήσω να διαχειριστώ την κατάσταση".

 

Ο ομόσταυλός του, Dani Pedrosa, δεν έχει βγει μαθηματικά εκτός της διεκδίκησης του Τίτλου, αλλά θα πρέπει να περιμένει μερικά "δώρα" από τους δυο συμπατριώτες του για να καταφέρει να κάνει την έκπληξη φέτος. Στον αυριανό αγώνα, ο Pedrosa θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά. "

 

"Επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε μερικούς γύρους στην πίστα και προσπάθησα να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα στο βρεγμένο", δήλωσε. "Ήμασταν μπροστά για μεγάλο διάστημα, αλλά στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε μερικά προβλήματα με τα ελαστικά που χρησιμοποιούσα. Δεν κατάφερα να οδηγήσω όσο καλά θα ήθελα και τελικά πήραμε την τέταρτη θέση. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή αρχή και θα δούμε αν το ζέσταμα θα είναι στο στεγνό, ώστε να δοκιμάσουμε όλες τις εναλλακτικές για τη μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά".

 

Επόμενο άρθρο »

Μία μόνο επιλογή για τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Αύριο θα έχουμε εκπλήξεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα