• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αύριο θα έχουμε εκπλήξεις!
Τα πάντα θα εξαρτηθούν το πρωί
Νέα 26/10/2013 - 20:30

Ο Valentino Rossi έχασε για 0.19δ την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα στο Motegi, ωστόσο χαρακτήρισε την πέμπτη του θέση: "...όχι και τόσο άσχημη".

 

Ο Ιταλός άσος, ο οποίος στους δυο προηγούμενους αγώνες είχε καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη σειρά, ξεκίνησε δυνατά τις 75λεπτες κατατακτήριες το μεσημέρι (ώρα Ιαπωνίας), ωστόσο στο τέλος - όταν και σταδιακά η πίστα στέγνωνε - δεν κατάφερε να βελτιώσει κι άλλο το χρόνο του. Ο Vale δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην Ιαπωνία από το 2008, χρονιά κατά την οποία πήρε το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημά του και πιστεύει - πολύ σωστά - ότι το αυριανό διευρυμένο "ζέσταμα" πριν τον αγώνα, θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για να βρεθεί το κατάλληλο στήσιμο στη μοτοσυκλέτα του.

 

"Η θέση μας δεν είναι τόσο άσχημη", ξεκίνησε να λέει. "Ήλπιζα να ήμουν στην πρώτη σειρά, αλλά δεν είμαι και πολύ μακριά. Ήμουν σε καλύτερο ρυθμό όταν ήταν full βρεγμένη η πίστα και τότε ένιωθα πιο άνετα με τη μοτοσυκλέτα μου. Από τη στιγμή που σταδιακά στέγνωνε η πίστα - και σε μερικά σημεία ήταν σχεδόν τελείως στεγνά - βελτίωσα το χρόνο μου αλλά όχι αρκετά για την πρώτη σειρά", πρόσθεσε.

 

Ο καιρός βελτιώθηκε αισθητά στην ιαπωνική πίστα από το μεσημέρι και αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε αγώνα στο στεγνό αύριο. "Αύριο θα έχουμε εκπλήξεις στο στεγνό, διότι θα πρέπει να πετύχουμε το ιδανικό set-up στο πρωινό ζέσταμα, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα", ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πιο πολλά ρίσκα απ' ότι συνήθως

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί