• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: ΚΑΤ
Πρώτη pole για Mika Kallio
Νέα 26/10/2013 - 18:20

H Moto2 κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βγήκε στη βρεγμένη πίστα τελευταία, αφού είχαν προηγηθεί οι αναβάτες της Moto3 και του MotoGP. Η διαδικασία των κατατακτηρίων θα κρατούσε μια ώρα, για να έχουν περισσότερο χρόνο οι οδηγοί να ρυθμίσουν τις μοτοσυκλέτες τους.

 

Η πίστα είχε στεγνώσει στο μεγαλύτερο μέρος της, με τον Mika Kallio να καταφέρνει να παίρνει την πρώτη του pole position στην κατηγορία, χάρη στον πολύ καλό του προτελευταίο γύρο. Με το 2:01.248δ άφησε στη δεύτερη θέση τον Xavier Simeon για 0.204, ενώ ο Johann Zarco ολοκληρώνει την πρώτη σειρά, 32 χιλιοστά πιο πίσω από τον Βέλγο.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Simone Corsi, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στην τέταρτη θέση το τελευταίο λεπτό, ρίχνοντας στην πέμπτη θέση έναν εξαιρετικό Rafid Topan Sucipto, ο οποίος εντυπωσίασε με τους χρόνους του. Τελευταίος στη δεύτερη σειρά ο Tit oRabat. Ο ομόσταυλος του τελευταίου, Pol Espargaro, που έχει την ευκαιρία να κλειδώσει τον Τίτλο στον αυριανό αγώνα, θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση. Πολύ πίσω ο διεκδικητής του Τίτλου - και πολύ άτυχος - έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 15η θέση. Ο Redding, με σπασμένο τον αριστερό του καρπό, θα τα δώσει όλα για να κάνει δυνατή εκκίνηση, η μόνη του ελπίδα να καταφέρει να διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές μέχρι τη Βαλένθια.

 

Ο Aegerter έφερε στην όγδοη θέση τη μοτοσυκλέτα του, με αισθητή βελτίωση στα τελευταία λεπτά, μπροστά από τον Danny Kent, ο οποίος έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο. Τη δεκάδα έκλεισε ο Mattia Pasini, ο οποίος είχε ξεκινήσει καλά τη διαδικασία αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του. Πολύ καλή παρουσία του Sandro Cortese, στη δωδέκατη θέση, με τον πολύ καλό στο βρεγμένο Gino Rea να ξεκινά καλά, ωστόσο με την πίστα να στεγνώνει προς το τέλος έμεινε στην 14η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Αύριο θα έχουμε εκπλήξεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα