• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: KAT
Μια κλάση πάνω απ' όλους ο Rins!
Νέα 26/10/2013 - 13:41

Με μια μικρή καθυστέρηση, ξεκίνησαν οι κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας στο Motegi, διάρκειας 55 λεπτων, μετά την ακύρωση και των τρίτων ελεύθερων δοκιμών το πρωί.

 

Στη βρεγμένη ιαπωνική πίστα, ο Alex Rins κυριάρχησε και χάρη στο καταπληκτικό του 2:09.387 άφησε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω του τον Maverick Vinales. Ο τελευταίος πήρε τη δεύτερη θέση, μόλις τρία χιλιοστά του δευτερόλεπτου καλύτερος σε χρόνο από τον Alex Marquez. Οι τρεις τους θα πάρουν θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού grid.

 

Ο Luis Salom, θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση στην προσπάθειά του να παραμείνει πρώτος στη βαθμολογία και να πάει με όσο μεγαλύτερο προβάδισμα γίνεται στη Βαλένθια. Πίσω του, η κορυφαία Honda και ο πρώτος που σπάει την ισπανική κυριαρχία στις πρώτες θέσεις, ο εξαιρετικός Jack Miller, ο οποίος έμεινε μόλις 15 χιλιοστά πίσω από το χρόνο του Salom.

 

Δυο ακόμα Honda ακολουθούν, με αναβάτες τους Vinales και Antonelli, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και η έκτακτη συμμετοχή Hiroki Ono, πάλι με Honda, ο οποίος ολοκλήρωσε στην όγδοη θέση. Ο Jonas Folger έμεινε ένατος, ενώ πολλές δυσκολίες συνάντησε και ο Khairuddin που έμεινε 13ος. Ο Θανάσης Σίσσης, σε γενικές γραμμές καλός στο βρεγμένο, σήμερα δεν κατάφερε να στήσει όπως θα ήθελε τη μοτοσυκλέτα του και πήρε την 19η θέση. Χαμηλά και οι Mahindra, με καλύτερο αναβάτη της ινδικής μοτοσυκλέτας τον Brad Binder στην 15η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi ΚΑΤ: Επιτέλους δράση!

Χορηγοί