• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi προειδοποιεί...
"Ο καιρός αύριο θα είναι χειρότερος!"
Νέα 25/10/2013 - 17:17

Ο Valentino Rossi - βάσει των τελευταίων προβλέψεων - προειδοποιεί και τονίζει ότι μετά την ακύρωση της πρώτης ημέρας του 17ου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, οι καιρικές συνθήκες θα είναι ακόμη χειρότερες αύριο!

 

Για την ώρα, κανείς από τους αναβάτες των τριών κατηγοριών δεν έχει μπει ούτε για μισό λεπτό στην πίστα του Motegi, με την πυκνή ομίχλη πάνω από την πίστα να μην επιτρέπει στο ιατρικό ελικόπτερο να προσγειωθεί και ως εκ τούτου να μην διεξάγονται τα πρώτα και δεύτερα ελεύθερα σήμερα.

 

"Είναι πολύ κρίμα για σήμερα, διότι οι συνθήκες για να οδηγήσουμε στην πίστα δεν ήταν τόσο άσχημες", ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός σούπερ-σταρ. "Ήταν βρεγμένη η πίστα, αλλά δεν υπήρχε δυνατός άνεμος και το νερό δεν ήταν πολύ και είναι κρίμα που εξαιτίας του ελικοπτέρου δεν μπορέσαμε να οδηγήσουμε. Ήταν σημαντική ημέρα σήμερα, διότι όλα δείχνουν ότι ο καιρός αύριο θα είναι χειρότερος!"

 

"Όπως και να 'χει πρέπει να περιμένουμε και ήταν απόλυτα σωστή η απόφαση να μην βγούμε στην πίστα σήμερα για λόγους ασφαλείας. Επαναλαμβάνω όμως ότι είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να βγούμε στην πίστα", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η ασφάλεια πάνω απ' όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez και Pedrosa ελπίζουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα