• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez και Pedrosa ελπίζουν!
Να έχει βελτιωθεί ο καιρός και να βγουν στην πίστα αύριο
Νέα 25/10/2013 - 17:04

Οι Marc Marquez και Dani Pedrosa ελπίζουν ότι θα βρεθεί λίγος χρόνος το Σάββατο, αύριο, ώστε να βγουν στην πίστα και να κάνουν μερικούς γύρους με τις μοτοσυκλέτες τους. Η πυκνή ομίχλη πάνω από την πίστα ανάγκασε τους οργανωτές να ακυρώσουν τα πρώτα και δεύτερα ελεύθερα της ημέρας.

 

Υπό αυτές τις συνθήκες το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσγειωθεί στην πίστα. Οι καιρικές συνθήκες αναμένονται παρόμοιες και αύριο, με τον Marquez να είναι προετοιμασμένος για ένα (δεύτερο συνεχόμενο) ανορθόδοξο Σ/Κ.. "Δεν υπήρχαν και πολλά που μπορούσαμε να κάνουμε σήμερα. Εξαιτίας του καιρού δεν είχαμε το ελικόπτερο και δεν μπορούσαμε να αγωνιστούμε", δήλωσε.

 

"Οι προβλέψεις για αύριο είναι ίδιες, αλλά ελπίζουμε τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί και να βγούμε στην πίστα. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα δούμε πως θα δουλέψει το προτεινόμενο σχέδιο για την Κυριακή. Οπωσδήποτε δεν είναι η ιδανική περίπτωση, αλλά θα είναι το ίδιο για όλους", σχολίασε.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Dani Pedrosa: "Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε για τη σημερινή ημέρα", είπε. "Δεν καταφέραμε να μπούμε στην πίστα και να οδηγήσουμε, που σημαίνει ότι ήταν κάπως βαρετά. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη τύχη αύριο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi προειδοποιεί...

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Τρία πλάνα για κάθε ενδεχόμενο!

Χορηγοί