• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Πρέπει να αρχίσω να νικάω»
Καλές οι παρουσίες στο πόντιουμ αλλά ο Rossi δεν αρκείται στη δεύτερη θέση. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα άμεσα...
Νέα 29/04/2009 - 16:36

Καλές οι παρουσίες στο πόντιουμ αλλά ο Rossi δεν αρκείται στη δεύτερη θέση. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα άμεσα...

Οι δύο ήττες σε Losail και Motegi από Casey Stoner και Jorge Lorenzo αντίστοιχα, έχουν ενοχλήσει τον Valentino Rossi που θέλει σύντομα να επιστρέψει στις επιτυχίες.
«Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν με δύο παρουσίες στο πόντιουμ γεγονός που δείχνει ότι είμαστε σταθεροί, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Το Μotegi ήταν καλός αγώνας αλλά αντιμετωπίσαμε ένα-δύο προβλήματα τα οποία πρέπει να διορθώσουμε», τόνισε ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο οποίος και στους δύο αγώνες τερμάτισε δεύτερος.


Στη Jerez, μια πίστα όπου παραδοσιακά τα πάει καλά καθώς έχει νικήσει τους πέντε από τους οχτώ τελευταίους αγώνες των MotoGP που έχουν γίνει εκεί (2007, 2005, 2003, 2002 & 2001), πιστεύει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα μπορέσει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για φέτος.
«Έχουμε πολλά δεδομένα από την Jerez καθώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα πήγαμε δύο φορές εκεί για δοκιμές. ελπίζω λοιπόν ότι όλα αυτά τα δεδομένα θα μας βοηθήσουν να βρούμε αμέσως ένα καλό set-up. Είμαστε πολύ δυνατοί σε αυτήν την πίστα και πάντα διασκεδάζω τους αγώνες εκεί», δήλωσε ο 30χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo θέλει δώρο γενεθλίων

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα με το μπροστινό λάστιχο του Pedrosa!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA