• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo θέλει δώρο γενεθλίων
Με ανεβασμένο το ηθικό μετά την μεγαλειώδη νίκη του στο Motegi, ο Ισπανός θέλει να πανηγυρίσει μέσα στο 'σπίτι του' την πρωτιά για να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του στις 4 του μηνός...
Νέα 29/04/2009 - 08:58

Με ανεβασμένο το ηθικό μετά την μεγαλειώδη νίκη του στο Motegi, ο Ισπανός θέλει να πανηγυρίσει μέσα στο 'σπίτι του' την πρωτιά για να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά του στις 4 του μηνός...


Μετά την εντυπωσιακή του νίκη στο Motegi ο Jorge Lorenzo ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα της πατρίδας του. Με ηθικό ακμαιότατο, ο πιτσιρικάς από τη Mallorca που οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος με έναν βαθμό διαφορά από τον Rossi και τρεις από τον Stoner (41, 40, 38), υπόσχεται να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πάρει τη νίκη και να ξεσηκώσει τον κόσμο που παραδοσιακά γεμίζει την πανέμορφη πίστα της Ανδαλουσίας.
«Το κίνητρό μου είναι υψηλό γιατί πάω στο 'σπίτι μου' ως επικεφαλής του Πρωταθλήματος. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Είχα πολύ καλή αίσθηση στην Ιαπωνία και διασκέδασα την οδήγηση της μοτσυκλέτας μου σε κάθε στροφή. Ωστόσο θα πρέπει να είμαι προσεκτικός γιατί συνέχεια μαθαίνω πράγματα για το πως να οδηγώ καλύτερα με τα λάστιχα της Bridgestone», τόνισε ο Lorenzo που έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει τη νίκη στον αγώνα μιας και τη Δευτέρα 4/5 θα γιορτάσει τα 22α γενέθλιά του (σ.σ γεννημένος στις 4/5 του 1987).
Στη Jerez ο Lorenzo έχει καλή παράδοση. Το 2002 έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο νεότερος αναβάτης που έτρεξε σε GP, ενώ στην πορεία του προς την κατάκτηση των δύο σερί Πρωταθλημάτων στα 250cc το 2006 και το 2007 πέρασε νικηφόρα από την πίστα. Πέρσι, στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, πήρε την pole position και τερμάτισε στην τρίτη θέση.
«Είναι ίσως μια από τις πιο ξεχωριστές πίστες στον κόσμο. Είναι ονειρικό να είσαι οδηγός των MotoGP εκεί γιατί όλος ο κόσμος σε αποθεώνει. Έχω καλή παράδοση στη Jerez και σίγουρα θα ήθελα να τερματίσω στο πόντιουμ. Είμαι αισιόδοξος», πρόσθεσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για τη Jerez o Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Πρέπει να αρχίσω να νικάω»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA