• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα με το μπροστινό λάστιχο του Pedrosa!
H Bridgestone ζήτησε συγνώμη από τον Dani Pedrosa
Νέα 28/04/2009 - 20:50
H Bridgestone ζήτησε συγνώμη από τον Dani Pedrosa, όταν μετά το τέλος του αγώνα στην Ιαπωνία, η εξέταση του μπροστινού ελαστικού του αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο λάστιχο είχε πρόβλημα.

Εξετάστηκαν όλα τα ελαστικά, όλων των οδηγών, που ειδικά για το μπροστινό είχαν όλοι την ίδια επιλογή, τη μεσαία γόμα - την πιο σκληρή από τις 2 που είχε φέρει η εταιρία στο Motegi. Κανένα άλλο ελαστικό δεν είχε πρόβλημα εκτός από αυτό του Pedrosa!

«Όλα τα υπόλοιπα λάστιχα που χρησιμοποιήσαμε το Σαββατοκύριακο, αλλά και όλη τη χρονιά μέχρι τώρα, δούλεψαν σωστά. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο πρόβλημα, μόνο στο συγκεκριμένο λάστιχο. Βέβαια ήδη στείλαμε το λάστιχο αυτό στο τεχνικό μας κέντρο στο Τόκιο όπου ερευνούν το πρόβλημα σε βάθος. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Dani και την ομάδα Repsol Honda, αλλά είδαμε ότι παρά το πρόβλημα το μπροστινό Bridgestone συνέχισε να αποδίδει μέχρι το τέλος του αγώνα και είμαι χαρούμενος που ο Dani τερμάτισε τρίτος», είπε ο Tohru Ubukata - Bridgestone Motorsport – Manager, του Motorcycle Race Tyre Development.

Δηλαδή αν δεν είχε το πρόβλημα θα μπορούσε να συνεχίσει τη μάχη με τον Rossi και ενδεχομένως να έκανε το ένα – δύο για την Ισπανία;

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Πρέπει να αρχίσω να νικάω»

« Προηγούμενο άρθρο

Καρέ Καρέ η έξοδος HAYDEN - TAKAHASHI & GIBERNAU

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA