• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Χαρούμενος αλλά...
"... αν θέλουμε βάθρο πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο!"
Νέα 18/10/2013 - 18:40

Ο Valentino Rossi δήλωσε χαρούμενος με τον τρόπο που ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα του 16ου Γύρου στην Αυστραλία. Ωστόσο τόνισε ότι για να κερδίσει έναν από τους τρεις Ισπανούς στις πρώτες θέσεις, χρειάζεται το κάτι παραπάνω...

 

Ο Rossi - ο μόνος στο grid που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει κερδίσει στη πίστα του Phillip Island - ολοκλήρωσε στην 5η θέση και ήταν μισό περίπου δευτερόλεπτο πίσω από το χρόνο του Jorge Lorenzo. "Είμαι αρκετά χαρούμενος. Ειδικά το απόγευμα, όταν και βελτιώθηκα πολύ. Είμαι χαρούμενος με το ρυθμό μου, διότι είμαι σταθερός στο 1:29", δήλωσε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

"Ωστόσο σε μερικούς τομείς πρέπει να είμαι πιο γρήγορος, ειδικά στον τελευταίο όπου δυσκολεύομαι λίγο να στρίψω τη μοτοσυκλέτα - έχω λίγη υποστροφή - και χάνω σε επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής. Πρέπει να βελτιώσουμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας μας για τις εισόδους και παράλληλα να μην χάσουμε σε πρόσφυση του πίσω μέρους. Ο αγώνας θα είναι μεγάλος και ειδικά για την αριστερή πλευρά του ελαστικού. Ωστόσο έκανα τον καλύτερό μου χρόνο στο τέλος, με 23-24 γύρους στο ελαστικό. Είμαι σταθερός, στο 1:29, από τον πρώτο γύρο!", πρόσθεσε ο Ιταλός σούπερ-σταρ.

 

"Είμαι χαρούμενος. Αλλά αν θέλουμε να βρεθούμε στο βάθρο, πρέπει να κερδίσουμε έναν από τους τρεις μπροστά, έτσι πρέπει να πάμε πιο γρήγορα. Ο Bautista δεν τα πάει άσχημα, αλλά νομίζω ότι στο τέλος φόρεσε καινούργιο ελαστικό", σημείωσε ο Rossi, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον από τους τρεις διεκδικητές του Τίτλου, σε αγώνα που έχουν τερματίσει, από τη Laguna Seca και την 3η του θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόωρο τέλος στις ΕΔ1 για Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez ΕΔ1: Εντυπωσιακός ο Elias!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα