• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόωρο τέλος στις ΕΔ1 για Pedrosa
"Άκουσα ένα θόρυβο και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά!"
Νέα 18/10/2013 - 19:08

Τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά στην Αυστραλία, ολοκληρώθηκαν νωρίς για τον Dani Pedrosa, εξαιτίας μηχανικής βλάβης της μοτοσυκλέτας του. Όλα δείχνουν ότι το λάθος ήταν των μηχανικών του, καθώς μια βίδα δεν είχε βιδωθεί καλά, κάτι που αμέσως συνειδητοποίησε ο έμπειρος αναβάτης, λίγο μετά τη δεύτερή του έξοδο στην πίστα.

 

"Μια βίδα πετάχτηκε...", επιβεβαίωσε ο Ισπανός, ο οποίος επέστρεψε στα pits και δεν κατάφερε στη συνέχεια να βελτιώσει το 1:29.478 που του χαρίζει την τέταρτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας. "Βγήκα από τα pits και στον πρώτο μου γύρο άκουσα έναν θόρυβο και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά είδα τη βίδα να πετάγεται και αμέσως σταμάτησα τη μοτοσυκλέτα!", πρόσθεσε!

 

"Δεν είχα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω όλο το χρόνο και αυτό δεν είναι θετικό, αλλά ήμουν τυχερός που απέφυγα την πτώση!" σχολίασε ο βραχύσωμος αναβάτης του HRC. "Αύριο θα προσπαθήσουμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα ελαστικά - με τη νέα άσφαλτο κανείς δεν μπορεί να ξέρει - και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τους χρόνους μας και το ρυθμό μας".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Jerez: ΚΑΤ1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Χαρούμενος αλλά...

Χορηγοί