• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Όχι άλλο γκάζι!
"Το άνοιξα λίγο παραπάνω και το πίσω γλίστρησε"
Νέα 18/10/2013 - 17:19

Η πρώτη διαδικασία - ΕΔ1 - του 16ου γύρου Πρωταθλήματος στην Αυστραλία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Marc Marquez, ο οποίος πιέζοντας τη μοτοσυκλέτα του κατάφερε να βρεθεί δεύτερος, μόλις 88 χιλιοστά πίσω από τον Lorenzo.

 

Στη συνέχεια, το απόγευμα στην πίστα του Phillip Island, ο Marquez είχε μια πτώση στην ένατη στροφή στην πρώτη του έξοδο, με την πρώτη του μοτοσυκλέτα να περνάει σε αχρηστία. "Στο σημείο που έπεσα, άνοιξα το γκάζι λίγο παραπάνω και το πίσω γλίστρησε με πολύ επιθετικό τρόπο. Πλέον ξέρω: Όχι τόσο γκάζι σ' εκείνη τη στροφή!"  Μετά την επιστροφή του στο γκαράζ, χρειάστηκε να περιμένει ένα εύλογο χρονικό διάστημα προτού επιστρέψει με τη 2η μοτοσυκλέτα στην πίστα, χωρίς όμως να κατορθώσει να ρίξει το χρόνο του από το πρωί.

 

"Η ημέρα μας πήγε καλά, ειδικά το πρωί", τόνισε ο Marquez. "Είναι κρίμα για την πτώση μου στην αρχή του απογεύματος. Βγήκαμε με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε εντελώς διαφορετική γεωμετρία και δεν είχαμε χρόνο να αλλάξουμε τα πράγματα. Έτσι, χρησιμοποιήσαμε το αρχικό set-up μέχρι το τέλος. Θα δούμε αν αύριο θα καταφέρουμε να βρούμε την αίσθηση που είχαμε εδώ το πρωί, όταν - και αυτό είναι πολύ σημαντικό - ένιωθα πολύ καλά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε για τον αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Jerez ΕΔ1: Εντυπωσιακός ο Elias!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Το ευχαριστιέμαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα