• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Το ευχαριστιέμαι!
Νιώθω πιο ανταγωνιστικός από την Aragon ή τη Sepang!
Νέα 18/10/2013 - 16:39

Μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να χτυπήσει τις δυο Honda στους δυο προηγούμενους γύρους, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να κυριαρχήσει την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών στην Αυστραλία, για τον 16ο γύρο Πρωταθλήματος MotoGP!

 

Ο εργοστασιακός οδηγός της Yamaha έκανε την τέλεια αρχή στο GP του Phillip Island, παίρνοντας την πρώτη θέση το πρωί - με διαφορά 88 χιλιοστών από τον Marquez - ενώ κυριάρχησε και το απόγευμα στην πίστα με την καινούργια άσφαλτο, μένοντας 0.477δ μπροστά από τον αντίπαλό του.

 

"Η αλήθεια είναι ότι εδώ νιώθω πιο ανταγωνιστικός απ' ότι στην Aragon ή στη Μαλαισία", σχολίασε ο αναβάτης της Μ1, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τη νέα επιφάνεια της πίστας. "Χωρίς τη νέα άσφαλτο θα ήμουν ίσως και ένα δευτερόλεπτο πιο αργός! Η πρόσφυση είναι καλύτερη, αλλά η βασική διαφορά είναι ότι τα σαμαράκια είναι κατά 95% καλύτερα. Μόνο η έκτη στροφή έχει ένα μεγάλο. Πέρα από αυτό, όλα είναι πολύ καλύτερα, πολύ πιο διασκεδαστικά. Το ευχαριστιέμαι!"

 

Παράλληλα, ο Lorenzo επιβεβαίωσε ότι η γρήγορη πίστα του Phillip Island ταιριάζει αρκετά στη Yamaha, αν και η επόμενη καλύτερη M1 - αυτή του Valentino Rossi - ήταν στην πέμπτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της Παρασκευής!

 

"Δεν νομίζω ότι οι Honda ήταν κακές", δήλωσε. "Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας". Για την αυριανή ημέρα, έχει μόνο με λεπτομέρειες να ασχοληθεί! "Αύριο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το μπροστινό, λόγω του ανέμου. Να γίνουμε πιο σταθεροί, να έχουμε μεγαλύτερη επαφή στο μπροστά. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Είμαι πιο χαρούμενος από άλλες φορές", επιβεβαίωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Όχι άλλο γκάζι!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2: Δεσπόζει ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα