• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ήταν δύσκολο για εμάς
Γι' αυτό και η διαφορά μας ήταν μεγαλύτερη
Νέα 14/10/2013 - 10:14

Ο Andrea Dovizioso έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και έδωσε μάχες με τους Smith και Crutchlow, ωστόσο ένα λάθος του Ιταλού θα τον άφηνε στην όγδοη θέση, όπου και έκανε μοναχικό αγώνα μέχρι το τέλος.

 

"Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας", παραδέχτηκε ο οδηγός της Ducati. "Έκανα καλή αρχή και προσπάθησα να ακολουθήσω τον Smith, αλλά έκανα το λάθος στην 14η στροφή. Πρέπει να φρενάρεις υπό γωνία κι έχασα το μπροστινό. Προσπάθησα να μείνω στην πίστα, αλλά έχασα και το πίσω κι έτσι έπρεπε να σηκώσω τη μοτοσυκλέτα. Ήμουν στην άσφαλτο αλλά ήταν πολύ βρώμικη και παραλίγο να πέσω. Μου πήρε έξι στροφές μετά, για να καθαρίσει η δεξιά πλευρά του ελαστικού".

 

Όπως και οι υπόλοιποι στο grid, ο Dovizioso υπέφερε από τη χαμηλή πρόσφυση στις ζεστές συνθήκες και τη φθορά των ελαστικών στην πίστα της Μαλαισίας. Μετά την παραλίγο πτώση του στα πρώτα στάδια του αγώνα, ο Andrea Dovizioso οδηγούσε πίσω από τις Ducati των Hayden και Iannone, με τους δυο τελευταίους να αποσύρονται αργότερα.

 

"Έπεσα πολύ και δεν ήξερα αν συνέχιζαν τον αγώνα και τι ρυθμό είχαν. Σε αυτές τις συνθήκες δυσκολευόμαστε πολύ κι έτσι η διαφορά από τους μπροστά ήταν μεγαλύτερη. Σε αυτή την πίστα κανείς δεν έχει πρόσφυση και πρέπει να χρησιμοποιείς διαφορετικά τη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να έχεις ταχύτητα στο μέσο των στροφών και να σηκώσεις τη μοτοσυκλέτα και να επιταχύνεις αμέσως. Εμείς πρέπει να ανοίξουμε το γκάζι υπό γωνία, διότι η μοτοσυκλέτα μας δεν στρίβει κι έτσι περιμένουμε και περιμένουμε και ανοίγουμε μαλακά το γκάζι".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Πολλή ροπή και σπινάρισμα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: "Με ακούμπησε"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα