• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Πολλή ροπή και σπινάρισμα
Αποτέλεσμα αλλαγής στη χαρτογράφηση του μοτέρ
Νέα 14/10/2013 - 11:07

Στους τελευταίους αγώνες ο Cal Crutchlow παραπονείται για τη μειωμένη απόδοση του κινητήρα του. Ως εκ τούτου, ο Βρετανός και η ομάδα των μηχανικών του αποφάσισαν να αλλάξουν κάποιες ρυθμίσεις στο χτεσινό αγώνα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει πρόβλημα με υπερβολική ροπή, που έκανε τον πίσω τροχό του να σπινάρει.

 

"Στις κατατακτήριες αλλάξαμε τη χαρτογράφηση του κινητήρα για περισσότερη δύναμη και ήμουν χαρούμενος, αλλά τότε οι συνθήκες ήταν πιο κρύες", δήλωσε ο Βρετανός. "Ήθελα να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη χαρτογράφηση και στον αγώνα, αλλά είχαμε πολύ δύναμη από στροφή σε στροφή και ο πίσω τροχός σπίναρε πολύ. Από τη στιγμή που θέλαμε να πιέσουμε, είχαμε πολλή ροπή. Ωστόσο θα μάθουμε από αυτό για την επόμενη φορά".

 

"Στην Aragon ήμασταν αργοί στην ευθεία κι έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι εδώ. Στις εξόδους δεν δούλεψε ποτέ και άλλαξα μια φορά τη χαρτογράφηση για πιο ήπια απόκριση, αλλά και πάλι ήταν πιο πολύ από τις άλλες Yamaha. Βασικά είχαμε πολύ σπινάρισμα, αλλά στα φρένα ήμουν πολύ καλός και φαίνεται ότι κάτι βρήκαμε εκεί", πρόσθεσε ο Crutchlow που στο τέλος συμβιβάστηκε με την έκτη θέση, χάνοντας τη μάχη από τον Bautista.

 

"Τερματίσαμε πολύ πίσω, διότι εγώ και ο Alvaro δώσαμε σκληρή μάχη. Η διαφορά μας με τον πρώτο ήταν μεγάλη, αλλά νομίζω ότι η διαφορά μας με τον Valentino θα ήταν μικρότερη, αν δεν είχαμε το πρόβλημα αυτό στις στροφές". Την προηγούμενη του αγώνα, ο Cal παραπονέθηκε για ξαφνικό πόνο στον πρησμένο δεξί του καρπό, ωστόσο στον αγώνα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα. "Το χέρι μου είναι πρησμένο ακόμα, αλλά κάθε φορά που οδηγούσα ήταν και καλύτερα. Στον αγώνα δεν είχα πρόβλημα. Στον επόμενο αγώνα, στην Αυστραλία, δεν θα έχω πρόβλημα γιατί δεν υπάρχουν δυνατά σημεία φρεναρίσματος. Θέλω να κάνω ένα καλό αγώνα και δεν υπάρχει λόγος να μην τα καταφέρουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Από την pit lane στην Αυστραλία;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ήταν δύσκολο για εμάς

Χορηγοί