• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Magny-Cours: ΕΔ1
O Fabrizio στην 1η θέση, ασταθείς οι συνθήκες
Νέα 04/10/2013 - 14:51

Ο προτελευταίος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK ξεκίνησε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πίστα του Magny-Cours, σε ασταθείς συνθήκες και τον Michel Fabrizio να επικρατεί στα πρώτα ελεύθερα σε μια βρεγμένη πίστα που σταδιακά στέγνωνε.

 

Ο Fabrizio, ο οποίος συνεχίζει να αντικαθιστά τον τραυματία Rea στην Pata Honda, μετά το διαζύγιό του με την Aprilia, δεν απείχε καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας από τις πρώτες θέσεις, οι οποίες λόγω των συνθηκών άλλαζαν συνεχώς χέρια. Ο Ιταλός πάνω στη Honda του έκανε τον ταχύτερο γύρο του την κατάλληλη στιγμή, στο τέλος της διαδικασίας και με χρόνο στο 1:42.938 - ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:43 - άφησε στη δεύτερη θέση τον Guintoli, με τον Γάλλο να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για νίκη-ες μέσα στην πατρίδα του.

 

Ο Guintoli περίμενε μέχρι τα τελευταία λεπτά για να βγει στην πίστα και να σημειώσει το δεύτερο ταχύτερο χρόνο, την ώρα που οι αντίπαλοί του - Laverty, Sykes και Melandri - είχαν μια πιο συντηρητική προσέγγιση στα πρώτα ελεύθερα, ολοκληρώνοντας στην ένατη, 15η και 18η θέση αντίστοιχα! Στην κορυφή, τον τρίτο χρόνο πέτυχε ο Chaz Davies με τον σπεσιαλίστα στο βρεγμένο, Ayrton Badovini να πλασάρεται στην τέταρτη θέση! Ο Jules Cluzel ήταν εντυπωσιακός στα τελευταία λεπτά, όταν και κρατούσε την πρώτη θέση για να υποχωρήσει λίγο πριν το τέλος στην πέμπτη.

 

O Leon Haslam επιβεβαιώνει το καλό ξεκίνημα της Honda στη Γαλλία, φιγουράροντας στην έκτη θέση και μπροστά από δυο αναβάτες, που ο καθένας βρίσκεται στη Γαλλία για διαφορετικό λόγο. Ο Vincent Philippe - αντικαταστάτης του Camier στη Crescent Suzuki - πήρε την έβδομη θέση, 99 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον επόμενο αναβάτη, τον δοκιμαστή της Ducati Michele Pirro, ο οποίος οδηγά την 1199 Panigale του Checa. Ο Giugliano ήταν δέκατος, μπροστά από τον Toni Elias. Ο David Salom ήταν πολύ καλός στο ξεκίνημα, αλλά εξαιτίας μιας πτώσης είδε το όνομά του να κατρακυλά στη σχετική κατάταξη.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Indianapolis: Νέο look το 2014!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 - Moto3: Τα νεότερα μετεγγραφών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα