• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indianapolis: Νέο look το 2014!
Αλλαγές που συμβάλλουν στην αύξηση του ανταγωνισμού
Νέα 04/10/2013 - 15:25

Η Indianapolis Motor Speedway επιβεβαίωσε ότι θα έχει νέο look για το γύρο MotoGP που θα διεξαχθεί εκεί. Οι αλλαγές αφορούν σε κάποιες στροφές, οι οποίες και τονίζονται με το κίτρινο περίβλημα. Να σημειωθεί ότι οι αναβάτες του MotoGP θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην πίστα με φορά αντίθετη από αυτή του ρολογιού.

 

Ο αγώνας του επόμενου Αυγούστου, θα είναι ο έβδομος συνεχόμενος στην πίστα, ενώ του χρόνου ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό της. Πάντως, με την έξοδο της Laguna Seca από το ημερολόγιο και τις βελτιώσεις που θα γίνουν στην Indy, όλα δείχνουν ότι το συμβόλαιο της πίστας θα ανανεωθεί και για τα επόμενα χρόνια.

 

"Οι αλλαγές που ετοιμάζουμε θα συμβάλλουν στην αύξηση του ανταγωνισμού σ' αυτή τη διασκεδαστική πίστα!", είπε μεταξύ άλλων, ο J. Douglas Boles ο Πρόεδρος της πίστας. Οι υπεύθυνοι, σε συνεργασία με τη Dorna Sports, εργάζονται στο να αλλαχθεί η δομή της πίστας ώστε να επιτρέπονται περισσότερα προσπεράσματα. Τέλος, το σύνολο του εσωτερικού τμήματος της πίστας θα ασφαλτοστρωθεί εκ νέου, σε μια απόπειρα να σιγήσουν οι πολλές διαμαρτυρίες για τα διαφορετικά επίπεδα πρόσφυσης της πίστας, συνέπεια των διαφορετικών τύπων ασφάλτου.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Ducati Diavel

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Magny-Cours: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα