• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψάχνει την 1η του εντός έδρας νίκη ο Marquez!
Pedrosa: Πάντα τα πηγαίνω καλά στην Aragon!
Νέα 24/09/2013 - 16:45

Δεν υπάρχουν και πολλά περισσότερα που θα μπορούσε να είχε πετύχει ο Marc Marquez από την πρώτη του χρονιά στο MotoGP! Νικητής σε πέντε αγώνες - ρεκόρ για rookie - ο Marquez προηγείται στη βαθμολογία με 34 βαθμούς, μπροστά από τους συμπατριώτες του Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa, με πέντε μόλις αγώνες να απομένουν για το τέλος της χρονιάς.

 

Παρά ταύτα, υπάρχει ακόμα κάτι που δεν έχει καταφέρει ο τρομερός μικρός του HRC και αυτό είναι να κερδίσει μέσα στην πατρίδα του! Ο Marquez είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση στο GP της Jerez, ενώ πέρασε τρίτος τη γραμμή τερματισμού στην Καταλονία.

 

"Θα είναι ωραία να επιστρέψω σπίτι και να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς μου στην Aragon, αυτό το Σ/Κ", παραδέχτηκε ο 20χρονος αναβάτης, ο οποίος έχει επικρατήσει στην πίστα της Aragon το 2011, στην κατηγορία Moto2. "Η πίστα - που είναι ανάμεσα στις αγαπημένες μου - είναι πολύ τεχνική στο πρώτο και το τελευταίο κομμάτι κι έτσι πρέπει να είσαι δυνατός στις στροφές. Είχαμε καλά αποτελέσματα εκεί στο παρελθόν κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Επιπλέον έχουμε κάνει δοκιμές εκεί φέτος κι έχουμε κάποια δεδομένα. Ειδικά μετά το τεστ στο Misano βρήκαμε μερικές καλές ρυθμίσεις και ανυπομονώ να τις δοκιμάσω στην Aragon!"

 

Ο Dani Pedrosa ήταν αυτός που είχε χαμογελάσει στο περσινό GP της Aragon, κάτι που απεγνωσμένα θέλει να επαναλάβει και φέτος, για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του μένουν για να κατακτήσει τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο στο MotoGP.

 

"Πάντα τα πηγαίνω καλά στην Aragon και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους συμπατριώτες μου και πάλι", σχολίασε ο Pedrosa. "Η υποστήριξή τους είναι τεράστια και σου δίνουν μεγάλο κίνητρο! Κάναμε ένα τεστ τη Δευτέρα, μετά το Misano και βρήκαμε μερικά θετικά πράγματα, τα οποία ευελπιστώ ότι θα μας βοηθήσουν εδώ, ειδικά στις εξόδους των στροφών. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε".

 

Επόμενο άρθρο »

200 GP για τον Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Hanika στη Red Bull KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα