• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
200 GP για τον Dovizioso!
Hayden: Ξέρω ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος
Νέα 24/09/2013 - 17:25

Αυτό το Σ/Κ στην Aragon, ο Andrea Dovizioso θα συμπληρώσει 200 GP! Ο Ιταλός ξεκίνησε την καριέρα του με μια έκτακτη συμμετοχή το 2001 στα 125cc, για να μεταπηδήσει στην κατηγορία το 2002, όπου και σήκωσε τον Παγκόσμιο Τίτλο δυο χρόνια αργότερα.

 

Δυο φορές θριαμβευτής στα 250cc, ο Dovi ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2008, κατακτώντας τη μια και μοναδική του νίκη στο MotoGP, το 2009 πάνω στην Repsol Honda. Ο Ιταλός είχε έξι βάθρα πέρυσι με την Tech 3 - ένα εκ των οποίων στην Aragon - ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στην πίστα πάνω στη Desmosedici του.

 

"Πραγματικά δεν ήξερα ότι θα φτάσω τα 200 GP στην Aragon", δήλωσε. "Είναι ωραίο να κάνεις τόσους αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό και για τον αναβάτη. Πιο νέος, μου φάνταζε αδύνατο να με σκεφτώ μέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που φτάνω αυτό το ρεκόρ, παράλληλα όμως σημαίνει ότι έχω μεγαλώσει!"

 

"Δεν ξέρω τι να περιμένω στην Aragon και αν θα ταιριάζει καλύτερα στη Ducati. Αυτή τη χρονιά τα πράγματα είναι καινούργια για εμένα και η Ducati συμπεριφέρεται διαφορετικά σε κάθε πίστα. Δεν ξέρω τι να περιμένουμε, αλλά σε γενικές γραμμές η πίστα είναι καλή για τις Ducati", ολοκλήρωσε.

 

Ο ομόσταυλός του, Nicky Hayden, ήταν η μια από τις δυο Ducati που βρέθηκαν στο βάθρο στον πρώτο αγώνα στην ισπανική πίστα, το 2010, με νικητή τον Casey Stoner. Aragon είναι οπωσδήποτε διαφορετική από το Misano, καθώς είναι αριστερή και με αρκετές αλλαγές σε υψόμετρο", υπογράμμισε ο Hayden, ο οποίος πέρυσι είχε περάσει πάνω από το φράχτη μετά από πτώση που είχε! "Είναι μια διασκεδαστική πίστα με ωραίες στροφές, αν και έχει γεμίσει σαμαράκια σε σχέση με την πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε εκεί και είχα βρεθεί στο βάθρο. Η πίστα μ' αρέσει, αλλά ξέρω ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος για εμάς. Παρά ταύτα, ανυπομονώ να βρεθώ εκεί. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να τα πάμε καλύτερα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες", ολοκλήρωσε ο Αμερικανός, ο οποίος θα αγωνίζεται με Aprilia το 2014, στην ομάδα του Aspar.

 

Επόμενο άρθρο »

Μέγαρα ΠΠΤ: Ο Παναγιωτόπουλος 1ος Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

Ψάχνει την 1η του εντός έδρας νίκη ο Marquez!

Χορηγοί