• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Hanika στη Red Bull KTM
"Η παρουσία μου στο Παγκόσμιο είναι ένα όνειρο!"
Νέα 24/09/2013 - 15:38

Η ομάδα της Red Bull KTM Ajo υπέγραψε τον Πρωταθλητή του Red Bull Rookies Cup, Karel Hanika. Ο 17χρονος Τσέχος ξεκίνησε με τρεις νίκες στο Rookies Cup το 2012, ενώ φέτος έχει ήδη κερδίσει έξι αγώνες - τερματίζοντας δεύτερος σε τρεις άλλους - έχοντας κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση, με δυο αγώνες να απομένουν για το τέλος.

 

"Το να ανεβαίνω στην κατηγορία Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Red Bull KTM Ajo, είναι ένα όνειρο για εμένα", σχολίασε ο Hanika. "Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για την κορυφαία ομάδα στο Πρωτάθλημα και είναι μια τέλεια ευκαιρία για εμένα. Πρέπει να την εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν θέλω να βάλω στόχους στην παρθενική μου χρονιά, διότι είναι νωρίς, αλλά ελπίζω να έχω επιτυχίες. Ανυπομονώ για τα τεστ πριν την έναρξη της νέας σεζόν, για να βρεθώ και με τους μηχανικούς μου".

 

Ο Hanika ακολουθεί τα χνάρια των Danny Kent (2011) και Θανάση Σίσση (2012) οι οποίοι ανέβηκαν στην ομάδα του Ajo από το Rookies Cup. Karel είναι ένας ταλαντούχος αναβάτης, ο οποίος έκανε πολύ καλούς αγώνες στο Red Bull Rookies Cup φέτος, αλλά και πέρυσι", τόνισε ο Aki Ajo. "Ξέρω πολύ καλά ότι ο Karel έχει μεγάλο κίνητρο για την επόμενη σεζόν και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

 

Θυμίζουμε ότι ο Ajo ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες και την απόκτηση του Jack Miller, με τον Salom να φεύγει για τη Moto2 και την ομάδα του Pons. Για τους νυν αναβάτες του Ajo, Zulfahmi Khairuddin και Θανάση Σίσση, δεν υπάρχουν περαιτέρω ειδήσεις αναφορικά με το μέλλον τους.

 

Επόμενο άρθρο »

Ψάχνει την 1η του εντός έδρας νίκη ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΕΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα