• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 KAT: Σάρωσε ο Vinales
Δεύτερη pole για τον Ισπανό, δίπλα του οι Rins-Salom
Νέα 31/08/2013 - 16:06

Με μια μεγαλειώδη εμφάνιση στις σημερινές κατατακτήριες, ο Maverick Vinales - ο οποίος έριξε τον απόλυτο χρόνο στο Silverstone περίπου 2,5δ - πήρε την δεύτερή του φετινή pole position, σταματώντας το χρονόμετρο στα 2:13.507δ! Την τελευταία φορά που πήρε pole ο Vinales ήταν πριν μερικούς μήνες στο Le Mans, όταν και κέρδισε τον αγώνα, χωρίς να έχει καταφέρει να επαναλάβει κάτι τέτοιο στη συνέχεια.

 

Ο Ισπανός πάντως είναι τρομερά σταθερός στο φετινό Πρωτάθλημα, μιας και δεν έχει χάσει βάθρο στους δέκα πρώτους αγώνες της σεζόν και διατηρείται μέσα στη μάχη για τον Τίτλο. Στη δεύτερη θέση ο Rins - με τον Ισπανό να είχε τρεις διαδοχικές pole στους τρεις τελευταίους αγώνες - και τον Luis Salom να κλείνει την ισπανική πρώτη σειρά.

 

Πολύ καλός ο Jack Miller, ανοίγει τη δεύτερη σειρά, με τους Folger και Alex Marquez να την ολοκληρώνουν, καθώς ο αυριανός αγώνας προμηνύεται πολύ συναρπαστικός! Ο μικρός αδερφός του Marc Marquez είχε μια σφοδρή πτώση, αλλά κατάφερε να επανέλθει στην πίστα. Στην έβδομη θέση ο εξάδελφος του Maverick Vinales, Isaac, μπροστά από τους Oliveira και Antonelli.

 

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αν και η βρετανική πίστα είναι η μεγαλύτερη του ημερολογίου αγώνων, εν τούτοις παρατηρήθηκε και πάλι το φαινόμενο αναβάτες να εμποδίζονται λόγω της κίνησης! Ο Σίσσης πάλεψε, βελτίωσε τις ρυθμίσεις του και έριξε το χρόνο του στα 2:15.644 - έξι περίπου λεπτά πριν το τέλος - ωστόσο δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 18η θέση. Ο νεαρός αναβάτης θα είναι ο τελευταίος στην έκτη σειρά του αυριανού grid.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

UK MotoGP: Μυθική μάχη Marquez-Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

UK ΕΔ3: Marquez 1ος, παλεύει μόνος με τις Honda ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα