• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK ΕΔ3: Marquez 1ος, παλεύει μόνος με τις Honda ο Lorenzo
Καταστροφικό πρωινό για Crutchlow, super έκπληξη 10ος ο Pedrosa!
Νέα 31/08/2013 - 14:19

Τα τρίτα ελεύθερα στην πίστα του Silverstone έγιναν στο στεγνό και σε μια ηλιόλουστη πίστα, με την άσφαλτο ωστόσο να είναι κρύα, κάτι που στοίχισε σε αρκετούς αναβάτες.

 

"Είναι πιο γρήγορος από εμάς, για την ώρα...", είχε δηλώσει χτες ο Marc Marquez για τον Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό της Honda να καταφέρνει - σήμερα το πρωί - να ρίξει το χρόνο του και να περάσει τον μεγάλο του αντίπαλο κατακτώντας αυτός την πρώτη θέση. Ο rookie κατέβασε σχεδόν τρία δέκατα το χρόνο του Lorenzo από την Παρασκευή, με τον τελευταίο να είναι η μοναδική Yamaha που παλεύει με τις πανίσχυρες Honda στην Αγγλία.

 

Ο Stefan Bradl ξεπέρασε κάποιες δυσκολίες χτες και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση - 19 χιλιοστά πίσω από τον Jorge - με τον Bautista να είναι πολύ καλός και να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση, κάτω από τρία δέκατα από το χρόνο του Marquez.

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν πολύ καλός σήμερα το πρωί και φιγουράρει στην πέμπτη θέση, αφήνοντας πίσω του την εργοστασιακή Μ1 του Rossi, ο οποίος ήταν ανάμεσα στις δυο Ducati, με τον επίσης βελτιωμένο, Hayden, να ακολουθεί σχεδόν ένα δέκατο πιο πίσω από τον Ιταλό εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Στην όγδοη θέση ο Cal Crutchlow, ο οποίος είχε ένα καταστροφικό πρωινό! Με το που μπήκε στην πίστα, ύστερα από μερικά λεπτά είχε μια σφοδρή πτώση - πιθανότατα εξαιτίας των κρύων ελαστικών - και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο. Όλα πήγαν κατ' ευχή για τον Βρετανό, ο οποίος αφού φόρεσε καινούργια ελαστικά μπήκε και πάλι στην πίστα, για να πέσει εκ νέου λίγα λεπτά πριν το τέλος - με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του - χωρίς να καταφέρνει να βελτιώσει τη θέση του.

 

Ο Aleix Espargaro ήταν το λιγότερο εντυπωσιακός. Πάνω στην "αδύναμη" CRT του και σε μια πίστα με μεγάλες ευθείες, ο Ισπανός του Aspar οδήγησε υπέροχα και κατέκτησε την ένατη θέση, με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο του Marquez! Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη της ημέρας, ακούει στο όνομα Dani Pedrosa. Ο Ισπανός της Honda ολοκλήρωσε μόλις στη δέκατη θέση, δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του από χτες κι έφερε για πρώτη φορά την πρωτότυπη RC213V πίσω από την ART-CRT του Espargaro.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto3 KAT: Σάρωσε ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2 ΕΔ3: Κόντρα Zarco-Redding!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα