• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2 ΕΔ3: Κόντρα Zarco-Redding!
Χάνει έδαφος, μόλις 8ος ο Espargaro
Νέα 31/08/2013 - 14:14

Ο Scott Redding προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος των τρίτων ελεύθερων δοκιμών, στην πίστα του Siverstone, με τον Γάλλο Johann Zarco να είναι αυτός που χαμογέλασε στο τέλος, καταφέρνοντας να αρπάξει την πρώτη θέση από τον Βρετανό, για μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου!

 

Στην τρίτη θέση ο Takaaki Nakagami, με διαφορά κάτω από ένα δέκατο από την κορυφή, με τον Ιάπωνα να συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στη μεσαία κατηγορία. Οι Luthi και Rabat έκλεισαν την πρώτη πεντάδα, με το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Pol Espargaro, να καταφέρνει με τον τελευταίο του γύρο να ανεβαίνει από την ένατη, στην όγδοη θέση, ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή είναι 0.739δ.

 

Ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται στο MotoGP, είδε τις πλάτες των Danny Kent και Xavier Simeon, με τους Mika Kallio και Nico Terol να ολοκληρώνουν το top-10. Αρκετά χαμηλά ο Aegerter, έμεινε 15ος, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3, Sandro Cortese, να αντιμετωπίζει προβλήματα σήμερα το πρωί κι έμεινε τελευταίος με διαφορά 8.8δ από την κορυφή.

 

Στο συνοδευτικό μας αρχείο οι χρόνοι και η τελική κατάταξη των αναβατών!

 

Επόμενο άρθρο »

UK ΕΔ3: Marquez 1ος, παλεύει μόνος με τις Honda ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Nurburgring: ΚΑΤ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα