• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Nurburgring: ΚΑΤ2
Ακάθεκτος ο Davies, 2ος ο Guintoli, 6ος ο Sykes
Νέα 31/08/2013 - 12:57

Ο Chaz Davies ήρθε πρώτος και στις δεύτερες κατατακτήριες του Nurburgring, σήμερα το πρωί, με τον αναβάτη της BMW να κάνει έναν πολύ καλό τελευταίο γύρο και να αφήνει στη δεύτερη θέση τον ανεβασμένο Sylvain Guintoli, για πάνω από τέσσερα δέκατα.

 

Ο Davies έγραψε 1:54.223, ενώ πίσω από τον Guintoli - στην τρίτη θέση - ένας αρκετά καλός Loris Baz που έμεινε 50 χιλιοστά μακριά από το χρόνο του Γάλλου. Ο Davide Giugliano, έχοντας ξεπεράσει τη χτεσινή του πτώση, ανέβηκε στην τέταρτη θέση με τον τελευταίο του γύρο, μπροστά από τους Jonathan Rea και Tom Sykes. Ο τελευταίος έπεσε στην έκτη θέση, πάνω από οκτώ δέκατα από την κορυφή, σε μια διαδικασία που είχε 11 αναβάτες με διαφορά κάτω του δευτερολέπτου.

 

Οι Marco Melandri και Eugene Laverty ολοκλήρωσαν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα, με τον αναβάτη της Aprilia να λύνει τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζε από χτες. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Leon Camier και Ayrton Badovini. Ο Ιταλός της Ducati είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά, αλλά θα πάρει κανονικά μέρος στην απογευματινή Superpole, κάτι που δεν μπορεί να πει και ο Carlos Checa.

 

Ο Ισπανός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε μια πτώση χτες και δεν κατάφερε να σημειώσει χρόνο, ενώ σήμερα περιορίστηκε στην 18η θέση με διαφορά πάνω από δυο δευτερόλεπτα από τον Davies. Αντίθετα με τον Checa, στην Superpole θα πάρουν μέρος οι Michele Fabrizio, ο οποίος μετά από δυο έξοχες εμφανίσεις την Παρασκευή έπεσε σήμερα στην 11η θέση, Leon Haslam, Jules Cluzel, Max Neukirchner και η έκτακτη συμμετοχή Matej Smrz πάνω σε Yamaha R1.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto2 ΕΔ3: Κόντρα Zarco-Redding!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto3 ΕΔ3: Σόου Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα