• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 ΕΔ3: Σόου Vinales!
Οι χρόνοι έπεσαν κι άλλο, 15ος ο Σίσσης!
Νέα 31/08/2013 - 12:09

Στα τελευταία ελεύθερα του 12ου γύρου Πρωταθλήματος στην Αγγλία, ο Maverick Vinales σημείωσε και πάλι τον καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Luis Salom και το δίδυμο της Estrella Galicia.

 

Έχουν περάσει πάνω από 14 μήνες από την τελευταία επίσκεψη της Moto3 στο Silverstone και χάρη στην αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα (πέρυσι είχε γίνει τον Ιούνιο) οι χρόνοι των αναβατών της μικρής κατηγορίας έχουν μειωθεί κατά πολύ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

 

Με χρόνο 2:14.003δ - σήμερα το πρωί - ο Maverick Vinales έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση. Ο χρόνος του Ισπανού (είχε επικρατήσει στον περσινό αγώνα στην Αγγλία) είναι πάνω από δυο δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον καλύτερο περσινό!

 

Τέσσερεις Ισπανοί στην πρώτη πεντάδα, με τον Salom να ακολουθούν από κοντά οι Alex Rins και Alex Marquez, ενώ ο Jona sFolger ήταν πέμπτος αλλά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο. Ο Θανάσης Σίσσης έριξε κι αυτός το χρόνο του - λίγο πάνω από δυο δέκατα - αλλά έμεινε στην 15η θέση, με διαφορά 2.3δ από την κορυφή.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Nurburgring: ΚΑΤ2

« Προηγούμενο άρθρο

Aspar: Συνεχίζει με Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα