• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aspar: Συνεχίζει με Aprilia
Με νέα μοτοσυκλέτα για το 2014!
Νέα 31/08/2013 - 10:44

Το τελευταίο διάστημα, η ομάδα του Aspar αμφιταλαντευόταν για το αν θα αγόραζε τη Honda ιδιωτών ή θα συνέχιζε την επιτυχημένη πορεία της με την Aprilia, υπό τον όρο ότι η τελευταία θα τους προσέφερε μια καινούργια, αναβαθμισμένη μοτοσυκλέτα. Εν τέλει - και μετά τις διαβεβαιώσεις από την Aprilia - η ομάδα αποφάσισε να συνεχίσουν μαζί και το 2014.

 

"Τα νέο από την Aprilia είναι καλά, μιας και αποφάσισαν - ούτε λίγο, ούτε πολύ - να ανακατασκευάσουν τη μοτοσυκλέτα!", εξήγησε ο Team Manager της ομάδας, Gino Borsoi. "Τη νέα σεζόν θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο σύνολο, νέο πλαίσιο, νέα αεροδυναμική, νέο μοτέρ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θεωρούμε ότι θα έχουμε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα του χρόνου. Μένει να δούμε αν η Aprilia θα μείνει με την ECU της Dorna ή όχι. Η απόφαση θα παρθεί σε λίγες εβδομάδες".

 

Στη συνέχεια ο Ιταλός επιβεβαίωσε ότι το νέο μοτέρ θα έχει πνευματικές βαλβίδες, ενώ η Aprilia δουλεύει σε ένα νέο seamless κιβώτιο, δύο νέα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, τα οποία όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα τα έχει η ομάδα του από την αρχή της νέας σεζόν.

 

"Δεν ξέρουμε τίποτα για την ώρα. Το σκέφτονται για το seamless και στο μέλλον ενδεχομένως θα το έχουμε". Τέλος, αναφορικά με το δίδυμο της ομάδας και το αν θα υπάρξουν αλλαγές, τόνισε: "Για την ώρα είμαστε σε συζητήσεις με μερικούς αναβάτες κι ελπίζω αυτό το Σ/Κ ή μέχρι το Misano να ξέρουμε το δίδυμό μας για του χρόνου". Να τονίσουμε ότι ανάμεσα στους αναβάτες που συζητούν με την ομάδα του Aspar, είναι και το δίδυμο της Aprilia στα SBK, Sylvain Guintoli και Eugene Laverty.

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto3 ΕΔ3: Σόου Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ξεκινήσαμε καλά σήμερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα