• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ξεκινήσαμε καλά σήμερα!
Hayden: Ο χρόνος δεν λέει την αλήθεια!
Νέα 30/08/2013 - 23:16

Η πρώτη ημέρα του δωδέκατου γύρου Πρωταθλήματος στο Silverstone ήταν ηλιόλουστη, με μόνη παραφωνία τις λίγες σταγόνες βροχής που έπεσαν στα πρώτα ελεύθερα της Moto3, σήμερα το πρωί.

 

Οι αναβάτες του MotoGP είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν την πλατιά και γρήγορη πίστα σε ιδανικές συνθήκες, κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων ελεύθερων διαδικασιών. Για τον Dovizioso ήταν η πρώτη του φορά στην πίστα, πάνω στη Desmosedici και ο Ιταλός ήταν ικανοποιημένος με την πρώτη ημέρα.

 

"Το να οδηγάς εδώ είναι πολύ ωραία, δύσκολο να βρεις ρυθμό, αλλά αυτό δεν αφαιρεί πολύ από τον ενθουσιασμό που νιώθεις", σχολίασε ο Ιταλός. "Είναι πρόκληση για εμας να κάνουμε καλούς χρόνους. Καταφέραμε και βελτιώσαμε το χρόνο μας από το πρωί και είμαι ικανοποιημένος. Κατάφερα και βρήκα μια αρκετά καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και στο τέλος έκανα καλό χρόνο. Σίγουρα δεν είναι καλός για τον αγώνα, αλλά ξεκινήσαμε καλά σήμερα!"

 

Ο ομόσταυλός του, Nicky Hayden, μπορεί να έφερε τη μοτοσυκλέτα του μόλις στη δέκατη θέση, ωστόσο υπογραμμίζει ότι οι δυνατότητές του είναι περισσότερες απ' ότι συμπεραίνει κανείς από το χρόνο του. "Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές απ' ότι στο παρελθόν", σχολίασε. "Το Silverstone είναι ωραία πίστα και το διασκέδασα σήμερα. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι εδώ απ' ότι στους τελευταίους αγώνες, διότι η μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά σε κάποια σημεία, ακόμα κι αν ο χρόνος δεν δείχνει κάτι τέτοιο απαραίτητα. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου μέχρι στιγμής είναι τα σαμαράκια και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ' αυτό".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aspar: Συνεχίζει με Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν έκανε την αρχή που ήλπιζε ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα