• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν έκανε την αρχή που ήλπιζε ο Crutchlow
Πρόβλημα με το μπροστινό για τον Βρετανό
Νέα 30/08/2013 - 23:10

Ο Cal Crutchlow δεν έκανε το ξεκίνημα που επιθυμούσε στον εντός έδρας γύρο του, ολοκληρώνοντας στην έκτη θέση σήμερα, πρώτη ημέρα του 12ου γύρου Πρωταθλήματος MotoGP στο Silverstone.

 

Στα πρώτα ελεύθερα τα μηνύματα από τον Βρετανό ήταν ελπιδοφόρα, καθώς κατάφερε να μπει μέσα στην πρώτη τριάδα, ωστόσο το απόγευμα - και παρά το ότι έριξε το χρόνο του 1,5 δευτερόλεπτο - ο Crutchlow κατέληξε στην έκτη θέση.

 

"Πρώτα απ΄ όλα, να πω ότι ήταν φανταστικά να βλέπω τόσους φιλάθλους. Η υποστήριξή τους σου δίνει έξτρα ώθηση και το συναίσθημα που ένιωσα, βλέποντας τόσους πολλούς εδώ, είναι ιδιαίτερο", σχολίασε ο Βρετανός. "Η αρχή που έκανα δεν ήταν η καλύτερη, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Το πρωί δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά το απόγευμα. Δοκιμάσαμε τη μοτοσυκλέτα με διαφορετικές ρυθμίσεις και ακόμα δεν έχω αποφασίσει προς ποια κατεύθυνση θα πάμε. Πρέπει να βελτιωθώ σε δυο τομείς, για να είμαι γρήγορος και πιο ανταγωνιστικός. Σ' ένα σημείο που πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, είναι η πρόσφυση στο μπροστινό μέρος διότι σηκώνεται πολύ (σούζα). Θα πρέπει απόψε να δούμε τα δεδομένα, ώστε να βεβαιωθούμε ότι αύριο θα είμαι πιο γρήγορος".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ξεκινήσαμε καλά σήμερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δυνατότερος ο Jorge, για την ώρα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα