• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δυνατότερος ο Jorge, για την ώρα...
Pedrosa: Στόχος να κατεβάσουμε το χρόνο μας
Νέα 30/08/2013 - 22:19

Ο Marc Marquez δεν άργησε να βρει ρυθμό την πρώτη ημέρα στο Silverstone, με τον rookie να σταματά το χρονόμετρο στα 2:03.816 το πρωί - στις ΕΔ1 - και να παίρνει την πρώτη θέση. Το απόγευμα οι βελτιωμένες καιρικές συνθήκες - η θερμοκρασία αέρα ανέβηκε από τους 17 στους 21oC και αυτή της ασφάλτου από 23 σε 34oC - βοήθησαν τους οδηγούς να ρίξουν αρκετά το χρόνο τους.

 

"Είμαι χαρούμενος, διότι από την αρχή ένιωσα πολύ καλά", παραδέχτηκε ο Marquez, ο οποίος το απόγευμα έμεινε στη δεύτερη θέση, με χρόνο 2:02.958δ. "Πριν έρθουμε εδώ ήμουν ανήσυχος διότι δυσκολευόμουν εδώ πέρυσι και δεν ήξερα τι με περίμενε φέτος με τη MotoGP μοτοσυκλέτα. Προσπάθησα να ηρεμήσω και στο τέλος ήμουν καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ο Jorge μπορεί να είναι δυνατότερος από εμάς για την ώρα, αλλά είμαστε πιο κοντά στο χρόνο του απ' ότι περιμέναμε! Αύριο θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση για να βελτιώσουμε κι άλλο το set-up μας".

 

Ο Dani Pedrosa δεν έχασε την ευκαιρία - λόγω καιρού - να δοκιμάσει τα σκληρά ελαστικά, με τα οποία κατάφερε έναν αξιοπρεπή χρόνο αν και - όπως τόνισε - δεν είχε καλή πρόσφυση στο πίσω μέρος. "Κανονικά εδώ στο Silversstone, ο καιρός είναι αρκετά κρύος και δεν έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το σκληρό ελαστικό, αλλά σήμερα καταφέραμε να κάνουμε αυτό ακριβώς!", τόνισε ο Ισπανός, ο χρόνος του οποίου - 2:03.192 - του δίνει την τρίτη θέση στην κατάταξη. "Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε και τόσο θετική αίσθηση, διότι χάναμε σε πρόσφυση στο πίσω μέρος, αλλά όπως και να 'χει κάναμε αρκετά καλούς χρόνους μ' αυτά. Στόχος μας αύριο να βελτιώσουμε την πρόσφυση και να κατεβάσουμε το χρόνο μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Δεν έκανε την αρχή που ήλπιζε ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

UK ΕΔ2: "Μίλησε" ο Lorenzo!

Χορηγοί