• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Ευχαριστώ Marc!
Χρωστάω κέρασμα, γιατί έκανα ένα γύρο πίσω του!
Νέα 24/08/2013 - 21:47

Ο Alvaro Bautista πέτυχε το καλύτερό του φετινό πλασάρισμα σε κατατακτήριες, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στον εντέκατο γύρο Πρωταθλήματος στο Brno. Ο Ισπανός του Gresini κατάφερε να κάνει έναν πολύ γρήγορο γύρο - νέο ρεκόρ πίστας μέχρι εκείνο το σημείο - ακολουθώντας από πίσω τον Marquez!

 

"Δυσκολευόμουν όλο το Σ/Κ με την πρόσφυση του πίσω μέρους, αλλά σήμερα βρήκαμε κάτι που με βοήθησε και κατάφερα να πιέσω πολύ", αποκάλυψε ο Bautista, ο οποίος έχασε εν τέλει το ρεκόρ πίστας από τον ταχύτατο Crutchlow. "Χρωστάω κέρασμα και στον Marc για τη βοήθειά του, διότι έκανα ένα γύρο πίσω του! Αλλά όπως και να 'χει πρέπει να κάνεις το χρόνο και δεν είναι εύκολο αν απλά ακολουθείς έναν απ' αυτούς. Βελτιώθηκα κι εγώ προσωπικά σε μερικούς τομείς".

 

"Ο καιρός δεν φαίνεται να είναι καθαρός γι' αύριο, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω καλή αρχή και να πιέσω όσο πιο πολύ μπορώ. Ελπίζω να έχω την ίδια αίσθηση εδώ, όπως και στη Laguna Seca. Βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα μας, ειδικά την ανάρτηση με την Showa και πλησιάζουμε τους πρώτους. Πρέπει να τελειοποιήσουμε κάτι τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά έχουμε αρκετούς αγώνες μπροστά μας για να γίνει κι αυτό!"

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Καλύτερα απ' ότι πιστεύαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Αυτή είναι αληθινή pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα