• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Καλύτερα απ' ότι πιστεύαμε!
Hayden: Απογοητευτική η διαφορά μας...
Νέα 24/08/2013 - 21:50

Το δίδυμο της Ducati βρέθηκε στην ένατη και δέκατη θέση, ακριβώς όπως και χτες, με τον Dovizioso όμως να είναι πιο χαρούμενος με την απόδοσή του απ' ότι την πρώτη ημέρα στο Brno της Τσεχίας.

 

"Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά πήγε καλύτερα απ' ότι περιμέναμε!", παραδέχτηκε ο Ιταλός άσος. Με τη θερμοκρασία να πέφτει, ανέβηκε η εμπιστοσύνη του Dovi πάνω στη Desmosedici του και με τον τελευταίο του γύρο κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην τρίτη σειρά. "Θεωρούσα δύσκολο να πέσω κάτω από το 1:57 αλλά τα κατάφερα. Είχε κίνηση στην πίστα κι έτσι περίμενα για να έχω καθαρό πεδίο. Είμαι χαρούμενος γιατί βελτιωθήκαμε σε σχέση με χτες, όταν είχε πιο πολύ ζέστη και δυσκολευόμασταν όλοι οι οδηγοί της Ducati. Οι καιρικές συνθήκες για αύριο δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά σ' αυτή τη θερμοκρασία μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

 

Ο Hayden εν τω μεταξύ, συνεχίζει να μην είναι ικανοποιημένος από το set-up της μοτοσυκλέτας του, με τελευταία ευκαιρία για να βρει λύση, το αυριανό ζέσταμα! "Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα δεν πήγε όπως θέλαμε", σχολίασε ο Αμερικανός. "Δουλέψαμε σκληρά και αλλάξαμε πολλά για να πετύχουμε καλύτερη αίσθηση, αλλά δεν καταφέραμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα στις στροφές ή στα σαμαράκια. Είναι ομολογουμένως απογοητευτικό το κενό που μας χωρίζει με τους μπροστά, αλλά και με το γκρουπ που ανήκω. Στο αυριανό ζέσταμα θα δούμε τι set-up μπορούμε να βρούμε για τοναγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Ζέσταμα: Μπροστά ο Rabat

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Ευχαριστώ Marc!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα