• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Αυτή είναι αληθινή pole!
Όχι στο Assen, που ο Jorge δεν μπορούσε να οδηγήσει
Νέα 24/08/2013 - 21:44

Την πρώτη του... αληθινή - όπως ο ίδιος τόνιζε - pole position, πανηγύρισε στην Τσεχία ο Cal Crutchlow, με τον Βρετανό να σημειώνει νέο ρεκόρ πίστας χάρη στο εξαιρετικό του 1:55.527!

 

Η αμέσως επόμενη καλύτερη Yamaha, ήταν αυτή του Lorenzo στην πέμπτη θέση και 0.422 πίσω από τον Βρετανό. Θυμίζουμε ότι στην Τσεχία - πέρυσι - ο Crutchlow γιόρτασε το πρώτο του βάθρο, ενώ φέτος επανέρχεται έχοντας ήδη ανέβει πέντε φορές σ' αυτό!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι στην pole position και θέλω να ευχαριστήσω όλη την MonsterTech 3. Στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί, αλλά τα πηγαίναμε καλύτερα καθώς περνούσε το Σ/Κ", τόνισε ο Cal, στην τελευταία του χρονιά με τη γαλλική ομάδα. "Είναι ωραίο να παίρνεις μια αληθινή pole, γιατί στο Assen δεν ήταν, με τον Jorge να μην μπορεί να οδηγήσει. Σήμερα κάναμε φανταστική δουλειά. Κερδίσαμε πολύ έδαφος από την πρώτη ημέρα, την πρώτη διαδικασία. Δυσκολευτήκαμε και αλλάξαμε πολύ τη μοτοσυκλέτα και το συναίσθημα αυτό είναι πολύ γλυκό".

 

"Τώρα ανυπομονώ για αύριο! Θα τα δώσω όλα! Ελπίζω να μην βρέξει τελικά και να έχουμε έναν καλό αγώνα, αμφίρροπο, διότι είναι αρκετοί αυτοί που μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Ελπίζω να παλέψουμε για μια θέση στο βάθρο, ώστε να πάμε με άλλον αέρα στο Silverstone", ολοκλήρωσε ο Βρετανός.

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Ευχαριστώ Marc!

« Προηγούμενο άρθρο

Βασίζεται στον καλό του ρυθμό ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα