• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βασίζεται στον καλό του ρυθμό ο Rossi
Lorenzo: Σπίναρα πολύ...
Νέα 24/08/2013 - 21:40

Στα ελεύθερα μπορεί να μην είχε πέσει κάτω από την πέμπτη θέση, ωστόσο στις κατατακτήριες ο Valentino Rossi "βυθίστηκε" στην έβδομη, για τον εντέκατο γύρο της σεζόν στο Brno της Τσεχίας.

 

Όπως και ο ομόσταυλός του, έτσι και ο Vale δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί πλήρως τα καινούργια του ελαστικά κι έμεινε 0.651 πίσω από τη δορυφορική μοτοσυκλέτα του Crutchlow. "Δεν είμαι χαρούμενος, διότι η έβδομη θέση είναι η χειρότερή μου αυτό το Σ/Κ. Βελτίωσα το χρόνο μου, αλλά οι υπόλοιποι ήταν πιο γρήγοροι. Στόχος μου ήταν η πεντάδα, αλλά δυστυχώς πρέπει να ξεκινήσω από την έβδομη θέση...", παραδέχτηκε ο Ιταλός της Yamaha.

 

Στη συνέχεια δεν έδειξε ότι αποθαρρύνεται, τονίζοντας: "Πάντως έχω καλό ρυθμό και πλέον πρέπει να κάνουμε μερικές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα για να είμαστε - ελπίζω - ανταγωνιστικοί στον αγώνα, όπως ήμασταν όλο το Σ/Κ! Χτες το σκληρό ήταν καλό, αλλά σήμερα όχι. Ενδεχομένως γιατί η θερμοκρασία είχε πέσει δέκα βαθμούς. Έτσι, νομίζω ότι θα πάμε για το μαλακό αύριο".

 

Βέβαια, αν οι προβλέψεις επαληθευθούν και αύριο έχουμε βροχή στην Τσεχία, η επιλογή του σλικ δεν θα έχει καμμία σημασία!

 

Από την πλευρά του, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε πολύ καλό ρυθμό αλλά δεν κατάφερε να πλασαριστεί ψηλότερα από την πέμπτη θέση. Ο καλύτερος γύρος του Lorenzo ήταν 0.422 πίσω από τη δορυφορική Μ1 του Crutchlow. "Δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του καινούργιου ελαστικού, όπως ο Bautista και ο Crutchlow", παραδέχτηκε ο Ισπανός της Yamaha. Marc, ο Dani και χειρότερα απ' όλους εγώ, δεν τα καταφέραμε. Σπίναρα πολύ και δεν καταλάβαινα το λόγο..!"

 

"Η δεύτερη σειρά δεν είναι η καλύτερη, αλλά ούτε και η χειρότερη", συνέχισε να λέει ο Jorge. "Το μαλακό θα είναι πιθανότατα η επιλογή μας για τον αγώνα. Θα είναι δύσκολο να αντέξει σε όλη τη διάρκειά του όμως. Ο ρυθμός των κορυφαίων οδηγών είναι ίδιος, έτσι θα είναι σημαντικό να κάνουμε καλή εκκίνηση και να προσπαθήσουμε να περάσουμε μερικούς. Μετά θα δούμε πως θα πάει".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Αυτή είναι αληθινή pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θα παλέψω για νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα