• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: 2η pole για τον Crutchlow!
Έκπληξη o Bautista, 3ος ο Marquez, χαμηλά ο Rossi
Νέα 24/08/2013 - 16:51

Ο Cal Crutchlow πήρε τη δεύτερή του pole position για φέτος, στις σημερινές κατατακτήριες που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. Ο αναβάτης της Tech 3 κατάφερε να χαμηλώσει κι άλλο το ρεκόρ πίστας, το οποίο είχε πετύχει νωρίτερα - προς έκπληξη πολλών - ο Alvaro Bautista, με τον Marc Marquez να ακολουθεί από κοντά.

 

Ο Βρετανός είχε προβλήματα με την πρόσφυση στο πίσω μέρος, ενώ δυσκολίες αντιμετώπιζε και με το καινούργιο ντεπόζιτο που πήρε από το GP της Indianapolis. Παρά ταύτα, κατάφερε να κάνει έναν ταχύτατο γύρο, γράφοντας 1:55.257, όντας περισσότερο από δυο δέκατα πιο γρήγορος του Bautista και τρία δέκατα πιο γρήγορος από τον Marquez, ο οποίος και θα κλείσει την πρώτη σειρά.

 

Ο Crutchlow δήλωσε ότι αυτή η pole είναι πολύ πιο σημαντική από την πρώτη του στο Assen, όταν ο Jorge Lorenzo ανάρρωνε από την επέμβασή του στον ώμο, ενώ παράλληλα απευθύνθηκε και με νόημα στον Lin Jarvis (στο parc ferme), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "...είναι κρίμα που η Yamaha ξόδεψε τόσα λεφτά για να έρθει στο Brno για δοκιμές!"

 

Στη δεύτερη σειρά οι Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo, με τον τελευταίο να είναι απογοητευμένος από τη θέση του, αν και ο ρυθμός του πάνω στην Μ1 τον κάνει ένα από τα φαβορί για νίκη αύριο. Η δεύτερη έκπληξη - μετά τον εξαιρετικό Bautista - ακούει στο όνομα Bradley Smith!

 

Ο rookie της μεγάλης κατηγορίας βελτιώνεται αθόρυβα αγώνα με τον αγώνα και σήμερα πήρε την έκτη θέση, μόλις 0.487 πίσω από τον ομόσταυλό του και λίγο πάνω από δυο δέκατα πιο πάνω από την εργοστασιακή Μ1 του Valentino Rossi, ο οποίος δεν έχει βρει το αντίδοτο για το νέο σύστημα των κατατακτηρίων κι έμεινε έβδομος, χωρίς και πάλι να καταφέρει να ρίξει το χρόνο του με το δεύτερο ελαστικό.

 

Μαζί με τον Ιταλό άσο, στην τρίτη σειρά, θα είναι οι Stefan Bradl και Andrea Dovizioso, με τους Iannone και Edwards να κλείνουν τη δωδεκάδα. Οι δυο τελευταίοι προκρίθηκαν πανηγυρικά από τις ΚΑΤ1 - η μεταξύ τους διαφορά ήταν στα 35 χιλιοστά - με τον Αμερικανό μάλιστα, να καταφέρνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά να στερεί από τον Espargaro την ευκαιρία να συμμετάσχει στις ΚΑΤ2!

 

Στο πρώτο αρχείο μας μπορείτε να δείτε τους χρόνους από τις ΚΑΤ1 και στο δεύτερο τους αντίστοιχους από τις ΚΑΤ2!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Στην pole ο Nakagami!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Rins πήρε φοβερή pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα