• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Rins πήρε φοβερή pole!
Διέλυσε τον ανταγωνισμό, 8ος ο Σίσσης!
Νέα 24/08/2013 - 15:44

Στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, για πρώτη φορά αυτό το Σ/Κ, ο Alex Rins κατάφερε να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση μιας επίσημης διαδικασίας, με τους Vinales και Salom να υπερείχαν στα ελεύθερα.

 

Το "μαγικό" νούμερο για τον αναβάτη από την Βαρκελώνη είναι το 2:07.622, με τον Ισπανό να διαλύει τον ανταγωνισμό, αφήνοντας πίσω του για πάνω από μισό δευτερόλεπτο τον Vinales! Από εκεί και κάτω η διαφορά μεγάλωνε, καθώς τρεις ήταν οι οδηγοί που κατάφεραν να μείνουν στο δευτερόλεπτο από το χρόνο του Rins.

 

Ο Alexis Masbou κατάφερε - για πρώτη φορά φέτος - να βρεθεί στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα, με τον Jack Miller να συνεχίζει να εντυπωσιάζει ολοκληρώνοντας στην τέταρτη θέση. Στη δεύτερη σειρά θα βρεθεί και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Luis Salom, μένοντας λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Rins, ο οποίος και πήρε την πέμπτη του pole φέτος.

 

Παρά την πτώση του, ο Marquez (Alex) θα ξεκινήσει στην έκτη θέση, με τον Jonas Folger - περσινός νικητής στο Brno - να τον ακολουθεί από κοντά. Την ανοδική του πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα επιβεβαιώνει ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος με χρόνο στο 2:08.843 κατάφερε να πλασαριστεί όγδοος, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει από σχετικά ψηλά στο αυριανό grid. Εντυπωσιακή και η τελική ταχύτητα της ΚΤΜ του, που έφτασε τα 225χλμ/ώρα! Ο νεαρός είχε μια πτώση στις κατατακτήριες, που ελπίζουμε να μην επηρεάσει την αυριανή του παρουσία στον αγώνα!

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: 2η pole για τον Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 ΕΔ3: Στην 1η θέση ο Nakagami!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα