• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Στην pole ο Nakagami!
Espargaro-Rabat στο 2-3 με ίδιο χρόνο, 13ος ο Redding!
Νέα 24/08/2013 - 17:46

Ο Takaaki Nakagami πήρε τη δεύτερή του pole position, σήμερα στην Τσεχία, με τον Ιάπωνα να κερδίζει για σχεδόν τέσσερα δέκατα τους Espargaro και Rabat, που έκαναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο! Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Scott Redding, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 13η θέση...

 

Το σημερινό αποτέλεσμα, σημαίνει ότι ο Nakagami θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην pole position, μετά το γύρο στο Le Mans. Στη δεύτερη θέση ο Espargaro, ο οποίος αν και έκανε τον ίδιο χρόνο με τον ομόσταυλό του, Tito Rabat, εν τούτοις θα είναι λίγο πιο μπροστά, επειδή έφτασε πρώτος στο 2:02.599. Ο Ισπανός θα βρεθεί 11 θέσεις μπροστά από τον Redding, δίνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον στον αυριανό αγώνα της κατηγορίας!

 

Πίσω από τον Rabat - ο οποίος θυμίζουμε ότι υπέγραψε για δυο χρόνια με την MarcVDS - η πεντάδα συμπληρώθηκε από τους Mika Kallio και Sandro Cortese με τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 να κατακτά την καλύτερή του φετινή θέση στις κατατακτήριες της Moto2! Ο Luthi περιορίστηκε στην όγδοη θέση, πίσω από τους Torres και Zarco, ενώ οι Terol και Aegerter έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Θα παλέψω για νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: 2η pole για τον Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα