• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν ανησυχώ...!
Pedrosa: Πιο δύσκολα απ' ότι περίμενα!
Νέα 23/08/2013 - 22:12

Η πρώτη ημέρα του εντέκατου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε με αρκετά παραγωγικό τρόπο για το δίδυμο της Honda. Ο Pedrosa κατάφερε να σημειώσει τον τρίτο καλύτερο χρόνο της ημέρας στο Brno, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον αντίστοιχο του Stefan Bradl, παρά το γεγονός ότι ένιωθε μεγαλύτερο πόνο απ' ότι περίμενε...

 

"Σήμερα τα πράγματα εξελίχτηκαν πιο δύσκολα απ' ότι τα περίμενα, καθώς πονούσα περισσότερα απ' ότι τις τελευταίες ημέρες", αποκάλυψε ο Ισπανός βετεράνος του HRC. "Δεν κατάφερα να οδηγήσω στο 100% και παρ' όλα αυτά είχαμε δυο καλές διαδικασίες. Δοκιμάσαμε μερικά διαφορετικά set-up και διαφορετικά ελαστικά. Αύριο θα δούμε αν θα νιώθω καλύτερα και αν θα καταφέρω να βελτιώσω τη μοτοσυκλέτα για να χαμηλώσω το χρόνο μου".

 

Με έναν γρήγορο γύρο στην αρχή των δεύτερων ελεύθερων - ο νικητής των τριών τελευταίων GP του Πρωταθλήματος και πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα, Marc Marquez - κατάφερε να "γράψει" τον πέμπτο καλύτερο χρόνο της ημέρας. Παρά ταύτα, η διαφορά του από την κορυφή είναι μικρή και η ασυνήθιστα χαμηλή του θέση δεν δείχνει να προβληματίζει τον νεαρό.

 

"Από την αρχή ένιωσα καλά! Περίμενα ότι θα μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο και ότι θα ήμουν πιο πίσω από τους Jorge και Rossi, που πρόσφατα έκαναν τεστ εδώ", παραδέχτηκε ο rookie. "Υπάρχουν κάποια σημεία στο set-up που μπορούμε να βελτιώσουμε πολύ και τα οποία θα μας δώσουν περισσότερη ταχύτητα. Δεν ανησυχώ όμως... ξέρουμε ότι αύριο οι χρόνοι θα πέσουν κι άλλο, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, γιατί γνωρίουμε ότι μπορούμε να τελειοποιήσουμε το set-up!"

 

Επόμενο άρθρο »

Προσγειωμένος ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ισοδύναμοι με τις Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα