• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ισοδύναμοι με τις Honda!
Lorenzo: Να βελτιωθούμε κι άλλο στα φρένα και στις εισόδους
Νέα 23/08/2013 - 21:51

Ο Valentino Rossi περιμένει ένα συναρπαστικό Σ/Κ - για τον εντέκατο γύρο Πρωταθλήματος στο Brno - καθώς στα δεύτερα ελεύθερα, νωρίτερα το μεσημέρι, έξι αναβάτες είχαν μεταξύ τους διαφορά στα τρία δέκατα!

 

"Πιστεύω ότι η πίστα εδώ είναι ίδια για τις Honda και τις Yamaha, λαμβάνοντας υπόψη ότι κέρδισε εδώ πέρυσι ο Pedrosa, νικώντας τον Lorenzo στον τελευταίο γύρο", δήλωσε ο Rossi. "Σίγουρα η Yamaha είναι πολύ πιο ανταγωνιστική κι εγώ είμαι πολύ πιο ανταγωνιστικός, γιατί μ' αρέσει η πίστα και οδήγησα διαφορετικά απ' ότι στην Indianapolis".

 

Ο Vale κέρδισε μια θέση το μεσημέρι - στις ΕΔ2 - μένοντας 0.226δ πίσω από τον Bradl, στην πίστα όπου ο Ιταλός πέτυχε την πρώτη του νίκη σε GP (125cc) το 1996! "Είναι μια θετική ημέρα για εμένα, ειδικά το απόγευμα, όταν και χάρη σε κάποιες τροποποιήσεις βελτιωθήκαμε αρκετά. Ήμουν γρήγορος με το μαλακό, αλλά και με το σκληρό ελαστικό. Πέντε-έξι αναβάτες είμαστε πολύ κοντά... είναι πολύ συναρπαστικό! Δοκιμάσαμε το σκληρό ελαστικό - όχι το καινούργιο όμως - δεν το έχουμε ακόμα εδώ. Η πρώτη μου εντύπωση είναι καλή, έκανα όμως μόλις τέσσερεις γύρους και αύριο θα το δοκιμάσω περισσότερο".

 

Με το δεξί ξεκίνησε το τσέχικο GP ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό να παίρνει την πρώτη θέση το πρωί, για να τη χάσει το απόγευμα από έναν γρήγορο γύρο του Γερμανού, Stefan Bradl.

 

"Ξεκίνησα πολύ θετικά το πρωί, αλλά και το απόγευμα στην αρχή", δήλωσε ο Ισπανός της Yamaha. "Στη συνέχεια δοκιμάσαμε κάποια πράγματα στη μοτοσυκλέτα που δεν ήταντόσο αποδοτικά, όσο θα θέλαμε. Περάσαμε το μεγαλύτερο διάστημα δοκιμάζοντας διάφορα κι έτσι στο τέλος δεν ήμουν τόσο γρήγορος. Το καλό είναι ότι αύριο έχουμε μια ξεκάθαρη κατεύθυνση και θα μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερο χρόνο".

 

Τέλος, ο Ισπανός - ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα να επιστρέψει στις νίκες, όντας 35 βαθμούς πίσω από τον Marquez - ολοκλήρωσε λέγοντας: "Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο στα φρένα και στις εισόδους των στροφών". Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, να σημειώσουμε ότι ο Jorge έκανε - το μεσημέρι - τους περισσότερους γύρους κάτω από το 1:57 από οποιονδήποτε άλλον!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν ανησυχώ...!

« Προηγούμενο άρθρο

Έγινε η απονομή του bwin Grid Girl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα