• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσγειωμένος ο Bradl
Aκόμα δεν είμαι ικανοποιημένος 100% από τη μοτοσυκλέτα
Νέα 23/08/2013 - 23:07

Ο Stefan Bradl δεν "πετάει στα σύννεφα" μετά την πρώτη του θέση, σήμερα Παρασκευή για τον εντέκατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Brno. Ο Γερμανός άσος κατάφερε στα τελευταία λεπτά να αρπάξει την πρωτιά από τον Jorge Lorenzo, αφήνοντας πίσω του τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή για 38 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Ο Γερμανός της LCR ήταν έβδομος το πρωί, ενώ και το απόγευμα για το μεγαλύτερο διάστημα ήταν εκτός πεντάδας, "φορώντας" το σκληρό πίσω ελαστικό. Στον προτελευταίο του γύρο ωστόσο, είχε βάλει το μαλακό και πέτυχε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

"Είμαστε χαρούμενοι με την πρώτη θέση, αλλά δεν πετάω στα σύννεφα", σχολίασε ο Bradl. "Στα χαρτιά είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά ακόμα δεν είμαι ικανοποιημένος 100% από τη μοτοσυκλέτα και αυτός είναι ο λόγος που δυσκολευτήκαμε το πρωί. Πρέπει να δουλέψουμε με το μπροστινό, γιατί δεν απορροφούμε όσο καλά θα ήθελα τα σαμαράκια. Έχουμε περισσότερα να δώσουμε και πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί αύριο, γιατί οι υπόλοιποι θα πιέσουν για μια θέση μπροστά. Το σκληρό ελαστικό δεν είναι τόσο άσχημο. Το μαλακό έχει βέβαια καλύτερη πρόσφυση αρχικά. Ενδεχομένως να είναι η κατάλληλη επιλογή για τον αγώνα, αλλά πρέπει να το δοκιμάσουμε κι άλλο".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Περίεργα πράγματα...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν ανησυχώ...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα