• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Brno ΕΔ2: Vinales 1ος
Ασυγκράτητος ο Vinales, 3ος ο Salom, 4ος ο Rins!
Νέα 23/08/2013 - 18:32

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ελάχιστα στην τσέχικη πίστα του Brno, οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας του Πρωταθλήματος ολοκλήρωσαν και τα δεύτερα ελεύθερα πριν από λίγο. Ο Maverick Vinales συνεχίζει να είναι το σημείο αναφοράς στην κατηγορία, μιας και το μεσημέρι ήταν και πάλι πρώτος, σημειώνοντας χρόνο στο 2:08.504, αρκετά κοντά στο ρεκόρ πίστας που ο ίδιος κατέχει από το 2012 (2:08.075).

 

Το πρωί είχαμε τρεις Ισπανούς στις πρώτες θέσεις, ενώ το μεσημέρι προστέθηκε και ο Alex Marquez, ο οποίος κατάφερε να σκαρφαλώσει από έκτος στη δεύτερη θέση, μόλις 39 χιλιοστά πίσω από τον Vinales! Ο Luis Salom οδηγά με εμπιστοσύνη την ΚΤΜ του, παρά τα προβλήματα τραυματισμού στο αριστερό του πόδι και χέρι, κατορθώνοντας να πάρει την τρίτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα και να είναι ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το όριο του 2:09!

 

Τέταρτος Ισπανός της παρέας ο Alex Rins - εμφανώς βελτιωμένος και αυτός, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι στο grid - με τον πρώτο μη-Ίβηρα να είναι ο Jonas Folger στην πέμπτη θέση, 0.908 πίσω από την κορυφή. Λίγο πιο πίσω, ο άτυχος στην Indy Jack Miller, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο από τον Vinales.

 

Masbou, Antonelli, Vazquez και Ajo ολοκλήρωσαν μέσα στους πρώτους δέκα, με τον πολύ καλό το πρωί Tonucci, να μένει εντέκατος παρά το ότι βελτίωσε λίγο το χρόνο του. Το ίδιο συνέβη και με τον Σίσση, ο οποίος σημείωσε λίγο καλύτερο χρόνο σε σχέση με το πρωί, δεν κατάφερε όμως να μπει στο top-10, ενώ αυξήθηκε και η διαφορά του από την κορυφή στα 2.1 δευτερόλεπτα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Στο τέλος "μίλησε" ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

UPDATE: Στο χειρουργείο ο Spies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα