• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UPDATE: Στο χειρουργείο ο Spies!
Τίποτα νεότερο για την επιστροφή του
Νέα 23/08/2013 - 14:56

Η επιστροφή του Ben Spies στη δράση, στην πίστα της Ινδιανάπολης, κράτησε μόλις μερικές ώρες. Ο Αμερικανός άσος είχε ένα highside στα τρίτα ελεύθερα, το πρωί του Σαββάτου και πέφτοντας εξάρθρωσε τον αριστερό του ώμο. Παράλληλα, τραυματίστηκε ελαφρά και στον αριστερό του καρπό.

 

"Είδα το γιατρό μου και τα πράγματα δεν είναι καλά. Μπαίνω στο χειρουργείο αύριο", έγραψε χτες στο twitter του ο Αμερικανός άσος. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για μια πιθανή ημερομηνία επιστροφής του Spies, ο οποίος θα αντικατασταθεί στο Brno από τον Michele Pirro.

 

UPDATE:

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο τραυματισμός του Αμερικανού αναβάτη ήταν πολύ πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με τον Spies να μπαίνει στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση και στους δυο του ώμους! Για τον δεξί του ώμο, είχε προγραμματιστεί να γίνει αργότερα, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν και τις δυο σε μια ημέρα. Ο Spies έχει ξυπνήσει από τη νάρκωση και είναι καλά, έχοντας πάγους και στους δυο ώμους του. Ο χρόνος αποθεραπείας μπορεί να φτάσει ακόμα και τους τρεις μήνες! Πάντως, ακόμα και νωρίτερα να είναι έτοιμος ο Αμερικανός, είναι πολύ δύσκολο να επιχειρήσει να μπει στις πίστες, προτού - όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος - γίνει 100% καλά. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός απροόπτου, δύσκολα θα τον ξαναδούμε στο φετινό Πρωτάθλημα!

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Brno ΕΔ2: Vinales 1ος

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: Δυνατός ο Espargaro στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα