• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: Στο τέλος "μίλησε" ο Bradl!
Συγκλονιστικές οι ΕΔ2, έξι αναβάτες με διαφορά στα 3 δέκατα!
Νέα 23/08/2013 - 18:33

Τη χαμένη του εμπιστοσύνη φαίνεται ότι βρήκε ο Stefan Bradl στην Τσεχία, με τον Γερμανό να κάνει έναν καταπληκτικό τελευταίο γύρο στο τέλος των ΕΔ2, όταν και κατόρθωσε να σημειώσει 1:56.500, αφήνοντας στη δεύτερη θέση - για μόλις 38 χιλιοστά του δευτερολέπτου - τον Jorge Lorenzo! Ο νεαρός Γερμανός είχε - σε αντίθεση με τους άλλους - ξεκινήσει με το σκληρό πίσω ελαστικό, για να "συμμορφωθεί" πιο μετά και να καταφέρει τον γρήγορο γύρο του με το μαλακό.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής οδηγούσε τη μάχη με το χρονόμετρο για το μεγαλύτερο διάστημα της συγκλονιστικής διαδικασίας, στην οποία οι έξι πρώτοι αναβάτες είχαν μεταξύ τους διαφορά που δεν ξεπέρασε τα τρία δέκατα! Ο Dani Pedrosa έμεινε μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Bradl, με τον Valentino Rossi να ακολουθεί ικανοποιημένος με την πρόοδο που σημείωσε, καταφέρνοντας να κερδίσει μια θέση σε σχέση με το πρωί και να μειώσει στο μισό τη διαφορά του από την κορυφή.

 

Ο rookie Marc Marquez έπεσε από την τέταρτη θέση, στην πέμπτη σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο η διαφορά του από τον πρώτο περιορίστηκε στα μόλις 0.233δ! Οι Cal Crutchlow και Bradley Smith βρέθηκαν στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, ωστόσο η διαφορά του πρώτου από την κορυφή ήταν μόλις τρία δέκατα, σε αντίθεση με τον Smith, ο ταχύτερος γύρος του οποίου τον άφησε 0.851 πίσω από τον Bradl.

 

Στην όγδοη θέση ο Bautista, με το δίδυμο των κόκκινων να εμπλέκεται - για πολλοστή φορά φέτος - σε εμφύλιο πόλεμο, με νικητή τον Andrea Dovizioso (1.25δ από την κορυφή) και τον Hayden (1.39δ) να κλείνει τη δεκάδα. Κορυφαία CRT ο εξαιρετικός Espargaro, ο οποίος είδε την Ducati του Iannone να είναι μπροστά του για μόλις 0.178δ! Ο αντικαταστάτης του Spies - Michele Pirro - ολοκλήρωσε 13ος και 2.3δ πίσω από τον πρώτο.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Τι είδε ο Temper;

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Brno ΕΔ2: Vinales 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα