• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: Δυνατός ο Espargaro στις ΕΔ1
Άφησε δεύτερο τον Luthi, τρίτος ο Rabat, απογοήτευσε ο Redding
Νέα 23/08/2013 - 13:23

Ο Pol Espargaro ήταν αυτός που έγραψε το όνομά του στην πρώτη θέση των ΕΔ1, που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στην πίστα του Brno. Ο αναβάτης της Tuenti HP 40 και ο ομόσταυλός του, Tito Rabat, είχαν ανάμεσά τους έναν πολύ καλό Tom Luthi!

 

Με το τέλος της διαδικασίας, ο Espargaro κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο - 2:03.125 - αφήνοντας δεύτερο τον Luthi, ο οποίος ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων ελεύθερων.

 

Στην τρίτη θέση, ο Rabat ήταν ο τελευταίος που έμεινε σε απόσταση κάτω από μισό δευτερόλεπτο από τον Espargaro, ενώ πραγματική απογοήτευση ο Scott Redding, ο οποίος δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την 14η θέση, 1,3δ πίσω από την κορυφή.

 

Ο Aegerter συνεχίζει την καλή του παρουσία στη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, κατακτώντας το πρωί την 4η θέση, με τον Julian Simon να κλείνει την πρώτη πεντάδα. Βελτιωμένος ο Sandro Cortese - Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3 - ο οποίος και κατάφερε να περιορίσει τη διαφορά του από την κορυφή κάτω από ένα δευτερόλεπτο, κατακτώντας την 8η θέση.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

UPDATE: Στο χειρουργείο ο Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Εντυπωσιακός Lorenzo στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα