• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: Εντυπωσιακός Lorenzo στις ΕΔ1
Στο 2-3 Pedrosa/Crutchlow, 4ος ο Marquez, 5ος ο Rossi
Νέα 23/08/2013 - 12:39

Στην ηλιόλουστη πίστα του Brno, στον δεύτερο από τους τρεις συνεχόμενους γύρους του Πρωταθλήματος, ήταν ο Jorge Lorenzo αυτός που κυριάρχησε από την αρχή των πρώτων ελεύθερων! Ο Ισπανός - παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί όσο θα ήθελε στο διάλειμμα - σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:56.698, αφού προηγουμένως έκανε αρκετούς γύρους στο 1:56, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Ο δεύτερος τραυματίας, Dani Pedrosa, ήταν κι αυτός σε πολύ καλή κατάσταση, αν και δεν μας έχει συνηθίσει να είναι γρήγορος από την πρώτη ημέρα των δοκιμών. Η διαφορά του από τον Jorge ήταν στο 0.343, με τον Crutchlow να τερματίζει τρίτος, χωρίς να δείχνει επηρεασμένος από τη βραδινή του περιπέτεια, όταν κλέφτες προσπάθησαν να παραβιάσουν το motorhome του ίδιου και του Colin Edwards!

 

Ο θριαμβευτής της Indy, Marc Marquez ήταν τέταρτος, ακολουθούμενος από τον Valentino Rossi, ο οποίος έμεινε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από την Yamaha του ομόσταυλού του. Ο τελευταίος μάλιστα, βγήκε σ' ένα σημείο με τον συμπλέκτη του καλυμμένο με carbon, κάτι που ενδεχομένως να έχει να κάνει με το νέο seamless κιβώτιο της εταιρείας. Στην έκτη θέση ήταν ο Bautista, με τον Bradl - ο οποίος χρειάζεται να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του μετά τις τρεις πτώσεις στην Indy - να ολοκληρώνει έβδομος.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Dovizioso - πάνω από 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον Jorge - ωστόσο δεν πίεσε, έχοντας στη διάθεσή του δυο πλαίσια που ήθελε να αξιολογήσει. Ένατος ήταν ο Bradley Smith, με τον Hayden να κλείνει την πρώτη δεκάδα. Ο Pesek - αν και ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν θα βρισκόταν στο Brno - εν τούτοις έδωσε το παρών, μιας και τα βρήκε με την ομάδα του στο οικονομικό (περισσότερα εδώ).

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: Δυνατός ο Espargaro στις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: Ο Vinales μπροστά στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα