• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: Ο Vinales μπροστά στις ΕΔ1
17 χιλιοστά πίσω του ο Salom, 10ος ο Σίσσης!
Νέα 23/08/2013 - 11:22

Ο Maverick Vinales ήταν ο κορυφαίος όλων στα πρώτα ελεύθερα της πίστας του Brno, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας - και τραυματία μετά την πτώση του στην Indy - Luis Salom να έρχεται δεύτερος, αλλά με μόλις 17 χιλιοστά διαφορά!

 

Φρέσκος από τις δυο νίκες του στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες, ήταν ο Alex Rins αυτός που προηγούνταν για το μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας, μπροστά από τον ομόσταυλό του Alex Marquez. Ωστόσο, όπως αναμενόταν, τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά, με πολλά ονόματα να αλλάζουν θέσεις!

 

Ο Vinales σημείωσε 2:09.489, με τον Salom δεύτερο και τον Rins να καταλήγει στην τρίτη θέση. Στο όμορφο πρωινό του Brno, ο Jonas Folger ήταν τέταρτος, μπροστά από την έκπληξη της ημέρας, που ακούει στο όνομα Alessandro Tonucci και ο οποίος κατάφερε να σκαρφαλώσει στο top-5, χάρη σε έναν δυνατό τελευταίο γύρο!

 

Ο Θανάσης Σίσσης ξεκίνησε καλά την ημέρα, δουλεύοντας σωστά με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του και ανεβαίνοντας στη δέκατη θέση της λίστας, με χρόνο 2:10.721, μένοντας πίσω από τον πρώτο για 1,2 δευτερόλεπτα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Εντυπωσιακός Lorenzo στις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί