• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δυνατή η Yamaha στο Brno!
Pedrosa: Με οδηγό την περσινή χρονιά
Νέα 21/08/2013 - 10:26

Ο Marc Marquez - εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τους τραυματισμούς των Lorenzo και Pedrosa - έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογία του Πρωταθλήματος και καλοβλέπει μια τέταρτη συνεχόμενη νίκη στον επόμενο γύρο του Brno!

 

Ο 20χρονος rookie - ανίκητος από το GP της Ολλανδίας και στο εξής - βρίσκεται μπροστά 21 βαθμούς από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa και 35 από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo! Στην Τσεχία ωστόσο, ο Marquez θεωρεί ότι η Yamaha θα ξεκινήσει δυνατά και θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική.

 

"Μετά το καταπληκτικό Σ/Κ στην Indy δεν ξεκουραζόμαστε καθόλου και πάμε κατευθείαν στο Brno", σχολίασε ο νεαρός Ισπανός. "Δεν είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, ωστόσο κέρδισα εκεί πέρυσι κι έχω καλή αίσθηση. Στο παρελθόν η Yamaha ήταν δυνατή εκεί και είμαι βέβαιος ότι θα είναι γρήγοροι και φέτος, δεδομένου ότι έκαναν δοκιμές εδώ πριν μερικές εβδομάδες. Θα περιμένουμε να δούμε το επίπεδό μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε μερικούς ακόμα βαθμούς".

 

Ο περσινός αγώνας ανήκε στον Dani Pedrosa, ο οποίος - μετά από μια εντυπωσιακή μονομαχία στην τελευταία στροφή - κέρδισε τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo. "Από φυσικής πλευράς, η Indianapolis ήταν πολύ απαιτητική για εμένα και είναι πολύ σημαντικό να αναρρώσω έγκαιρα για το Brno, που είναι σε λίγες ημέρες από τώρα!", ξεκίνησε να λέει ο βετεράνος του HRC. "Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα είναι καλός, γιατί εκεί είναι γενικά απρόβλεπτος. Το Brno είναι μια γρήγορη πίστα, με γρήγορες στροφές και κατά το παρελθόν η Honda έχει καταφέρει καλά αποτελέσματα εκεί. Πέρυσι κάναμε έναν καλό αγώνα εκεί και ελπίζουμε το ίδιο να γίνει και φέτος!"

 

Επόμενο άρθρο »

Honda ιδιωτών και για τον Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα