• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy: Paddock girls!
Τα κορίτσια της Indianapolis
Νέα 20/08/2013 - 16:18

Οι περισσότεροι από τους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - και των τριών κατηγοριών - βρίσκονται στην Ευρώπη όπου και θα έχουν την ευκαιρία για βραχεία ξεκούραση, προτού επιστρέψουν στη δράση αυτή τη φορά στην Τσεχία και συγκεκριμένα στην πίστα του Brno!

 

Εκεί αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσία των Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ακόμα στο 100%, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα και - ειδικά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής - θα αποτελέσει εμπόδιο στις βλέψεις του Marquez για τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

 

Ο μικρός του HRC καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν φοβάται κανέναν και είναι ικανός πάνω στη μοτοσυκλέτα του να πιάσει φοβερό ρυθμό και να αφήσει πίσω του τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Η προϊστορία - τουλάχιστον τα τέσσερα τελευταία χρόνια - είναι μοιρασμένη, με το 2009 (Rossi) και 2010 (Lorenzo) η Yamaha να επικρατεί στην Τσεχία και τις δυο επόμενες χρονιές να ανήκουν στη Honda (Stoner 2011 και Pedrosa 2012).

 

Απολαύστε το αφιέρωμά μας στα κορίτσια της Indianapolis, εν αναμονή των Τσέχων καλλονών σε λίγες ημέρες!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δυνατή η Yamaha στο Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Το πληρώσαμε στο τέλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα