• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda ιδιωτών και για τον Abraham!
Επιβεβαιώθηκε η αρχική συμφωνία των δυο πλευρών
Νέα 21/08/2013 - 12:22

Η ομάδα του Gresini δεν θα είναι η μοναδική ομάδα του 2014 που θα έχει στις τάξεις της μια Honda των ιδιωτών, μιας και η CardionAB αποφάσισε να διαθέσει μια αντίστοιχη στον Karel Abraham, ο οποίος δεν θα οδηγεί πια την ART μοτοσυκλέτα του.

 

Μέχρι τον Ιούλιο, όλα έδειχναν ότι η τσέχικη ομάδα δεν ενδιαφερόταν να αλλάξει μοτοσυκλέτα, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ομάδας και πατέρας του Abraham (Karel Abraham SR) δήλωσε σε γερμανικό site ότι συμφώνησαν με το HRC! "Δεν ήταν εύκολη απόφαση για εμάς", δήλωσε ο Τσέχος, στον οποίο ανήκει και η πίστα του Brno που θα διεξαχθεί ο επόμενος γύρος.

 

"Πέρυσι η συνεργασία μας με την Ducati δεν δούλεψε, αλλά φέτος έχουμε καλή σχέση με την ART. Η Aprilia ήθελε να συνεχίσουμε, αλλά εμείς επιθυμούσαμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και είχαμε τέσσερεις επιλογές: να μείνουμε με την Aprilia, να πάρουμε ένα μοτέρ της Μ1, να αγοράσουμε μια Honda των ιδιωτών ή να πάμε στην Ducati, αλλά εκεί θέλαμε εγγύηση ότι θα υπήρχε συνεχής εξέλιξη από το ιταλικό εργοστάσιο".

 

"Η προσφορά της Honda είναι πολλά υποσχόμενη και ήδη υπογράψαμε ένα αρχικό συμβόλαιο", δήλωσε ο αρχιμηχανικός της ομάδας, Marco Grana, προσθέτοντας: "Θέλουμε όμως να έχουμε τους δικούς μας προμηθευτές". Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι η Honda τους θα έχει αναρτήσεις της Ohlin - αντί της Showa - και φρένα Brembo αντί Nissin.

 

"Για μένα, αλλά και για την ομάδα, θα είναι μια μεγάλη αλλαγή", τόνισε ο μικρός Karel Abraham, ο οποίος δεν πήρε μέρος στο GP της Indy εξαιτίας τραυματισμού. "Σχεδόν σε όλη μου την καριέρα, οδηγούσα ιταλικές φίρμες. Ελπίζω να κάναμε τη σωστή κίνηση αυτή τη φορά. Δεν ήταν εύκολο να αφήσω την Aprilia, μιας και είχα καλή αίσθηση καλύτερη απ' ότι με τη Ducati. Δυστυχώς όμως αυτή δεν είναι αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στις πρωτότυπες, αν και η Aprilia ως CRT είναι μακράν η καλύτερη".

 

Επόμενο άρθρο »

Ομάδα "Kenny Roberts"!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δυνατή η Yamaha στο Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα